Navigacijska pot

Publikacije

Brošure

GD za podjetništvo izdaja zelo raznolike publikacije; večino od njih si lahko ogledate in jih brezplačno prenesete.

Publikacije

Vse publikacije

Revija Enterprise & Industry Magazine

Vas zanimajo dejavnosti, s katerimi želi EU izboljšati poslovno okolje, olajšati odpiranje in vodenje podjetij ter usvariti delovna mesta? GD za podjetništvo in industrijo Evropske komisije predstavlja svoje politike in dejavnosti v spletni reviji, ki jo dopolnjuje redna tiskana različica.

Revija Enterprise & Industry magazine Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) zajema vprašanja, povezana z MSP, inovacijami, podjetništvom, enotnim trgom blaga, varstvom konkurence in okolja, boljšo zakonodajo, industrijskimi politikami za širok razpon sektorjev, in še več.

Tiskana izdaja revije je objavljena trikrat na leto. Nanjo se lahko naročite Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) in jo brezplačno prejemate po pošti.

Glasilo

Z e-glasilom Enterprise News ostanete seznanjeni z vprašanji, povezanimi z GD za podjetništvo in industrijo, kot so zmanjševanje upravnih bremen, razvoj notranjega trga blaga, izboljševanje konkurenčnosti industrijskih sektorjev, spodbujanje malih in srednje velikih podjetij, podpiranje inovacij in spodbujanje podjetništva.

Publikacije GD za podjetništvo in industrijo v spletni knjigarni EU Bookshop

Naše publikacije lahko poiščete v spletni knjigarni EU Bookshop.

Povej naprej: FacebookGoogle+LinkedInpošlji prijatelju

Normalna velikost črkPovečaj črke za 200 odstotkovnatisni stran