Cale de navigare

Publicaţii

Broşuri

DG Întreprinderi are o gamă variată de publicaţii, cele mai multe dintre acestea putând fi consultate şi descărcate on-line în mod gratuit.

Publicaţii

Toate publicaţiile

Revista Întreprinderi şi industrie

Doriţi să ştiţi ce face UE pentru a îmbunătăţi climatul de afaceri, pentru a facilita înfiinţarea şi funcţionarea întreprinderilor şi pentru a crea locuri de muncă? DG Întreprinderi şi Industrie a Comisiei Europene îşi prezintă politicile şi activităţile în revista sa on-line, disponibilă periodic şi în versiune tipărită.

Revista Întreprinderi şi industrie Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) abordează aspecte legate de IMM-uri, inovare, spirit antreprenorial, piaţa unică a bunurilor, competitivitate şi protecţia mediului, o mai bună legiferare, politici industriale pentru o varietate de sectoare etc.

Versiunea tipărită a revistei este publicată de trei ori pe an. Puteţi să vă abonaţi Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) pentru a o primi, în limba engleză, franceză sau germană, gratuit prin poştă.

Newsletter

e-newsletter-ul "Enterprise News" (Noutăţi în materie de întreprinderi) vă ţine la curent cu problemele abordate de DG Întreprinderi şi Industrie, precum reducerea poverii administrative, promovarea pieţei interne a bunurilor, îmbunătăţirea competitivităţii sectoarelor industriale, promovarea întreprinderilor mici şi mijlocii, sprijinirea inovării şi încurajarea antreprenoriatului.

Publicaţii referitoare la întreprinderi şi industrie pe site-ul Librăria UE

Puteţi căuta publicaţiile noastre pe site-ul Librăria UE.

Partajează: FacebookGoogle+LinkedInTrimite pagina unui prieten

Setează pagina la dimensiunea normală a litereiMăreşte dimensiunea literei cu 200%Tipăreşte pagina