Navigációs útvonal

Kiadványok

Prospektusok

A Vállalkozáspolitikai Főigazgatóság számos különböző kiadványt ad ki, amelyek közül a legtöbb az interneten ingyenesen elolvasható, illetve letölthető.

Kiadványok

Minden kiadvány

Enterprise & Industry magazin

Érdekli, mit tesz az Unió az üzleti légkör javítása érdekében, valamint azért, hogy könnyebb legyen új vállalkozást indítani, működtetni, munkahelyeket teremteni? Az Európai Bizottság Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatósága internetes magazinjában mutatja be politikáit és tevékenységeit. Az újság rendszeres időközönként nyomtatott változatban is megjelenik.

Az Enterprise & Industry magazine (Vállalkozás és Ipar Magazin) Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) a kkv-kkal kapcsolatos témákról ír: többek között innovációról, vállalkozásról, az egységes árupiacról, versenyképességről és környezetvédelemről, jobb szabályozásról, ipari szakpolitikákról és számos különböző iparágról.

Az újság nyomtatott változata négyhavonta jelenik meg. Ha szeretné, hogy ingyenesen kipostázzuk Önnek, itt iratkozhat fel.

Hírlevél

Az Enterprise News elektronikus hírlevél a Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatósággal kapcsolatos aktualitásokról tájékoztat: az adminisztratív terhek csökkentéséről, a belső árupiac előmozdításáról, az iparágak versenyképességének javításáról, a kis- és középvállalkozások támogatásáról, az innováció serkentéséről és a vállalkozási kedv ösztönzéséről.

Vállalkozáspolitikai és ipari kiadványok az EU Bookshop weboldalon

Kiadványainkat az EU Bookshop (EU Könyvesbolt) weboldalon is megtalálhatja.

Link ajánlása: FacebookGoogle+LinkedInKüldje el az oldalt ismerősének

Normál betűméretLegnagyobb betűméretOldal nyomtatása