Navigointipolku

Julkaisut

Esitteet

Yritystoiminnan ja teollisuuden pääosastolla on monenlaisia julkaisuja, joista useimpia voi lukea ja ladata verkkosivuilta maksutta.

Julkaisut

Kaikki julkaisut

Enterprise & Industry Magazine

Oletko kiinnostunut siitä, mitä EU tekee parantaakseen yritysilmastoa sekä helpottaakseen yrityksen perustamista ja toimintaa sekä työpaikkojen luomista? Euroopan komission yritystoiminnan ja teollisuuden pääosasto esittelee toimintaansa verkkolehdessään, jota täydentää säännöllisesti ilmestyvä painettu versio.

Enterprise & Industry magazine Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) käsittelee pk-yrityksiin, innovaatioihin, yrittäjyyteen, tavaroiden yhteismarkkinoihin, kilpailukykyyn ja ympäristönsuojeluun, parempaan säätelyyn, monien alojen teollisuuspolitiikkaan ja moneen muuhun aiheeseen liittyviä asioita.

Lehden painettu versio ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Voit tilata Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) julkaisun suoraan kotiisi postitse ja maksutta.

Uutiskirje

Yritysuutisten sähköinen uutiskirje pitää sinut ajan tasalla yritystoiminnan ja teollisuuden pääosastoon liittyvistä asioista, kuten hallinnollisen taakan keventämisestä, tavaroiden sisämarkkinoiden edistämisestä, teollisten alojen kilpailukyvyn parantamisesta, pienten ja keskisuurten yritysten kannustamisesta, innovaatioiden tukemisesta ja yrittäjyyteen kannustamisesta.

Yritystoiminnan ja teollisuuden pääosaston julkaisut EU:n kirjakaupasta

Voit hakea julkaisujamme EU:n kirjakaupasta.

Jaa: FacebookGoogle+LinkedInLähetä sivu

Aseta sivu normaalikokoiselle fontilleKasvata fontin kokoa 200 prosentillaTulosta sivu