Διαδρομή πλοήγησης

Εκδόσεις

Φυλλάδια

Η ΓΔ Επιχειρήσεις διαθέτει ευρύ φάσμα εκδόσεων, οι περισσότερες εκ των οποίες διατίθενται και μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν.

Εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις

Περιοδικό για τις επιχειρήσεις και την βιομηχανία

Ενδιαφέρεστε για τις προσπάθειες της ΕΕ να βελτιώσει το επιχειρηματικό κλίμα, να διευκολύνει τη δημιουργία και τη διαχείριση μιας επιχείρησης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας; Η ΓΔ Επιχειρήσεις και βιομηχανία της ΕΕ παρουσιάζει τις πολιτικές και δραστηριότητές της στο ηλεκτρονικό της περιοδικό που συμπληρώνεται τακτικά με έντυπη έκδοση.

Το περιοδικό για τις επιχειρήσεις και την βιομηχανία Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) καλύπτει θέματα που αφορούν τις ΜΜΕ, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την ενιαία αγορά αγαθών, την ανταγωνιστικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, την καλύτερη νομοθετική ρύθμιση, τις βιομηχανικές πολιτικές σε ευρύ φάσμα τομέων, κλπ.

Η έντυπη έκδοση του περιοδικού δημοσιεύεται τρεις φορές ετησίως. Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) για να το λαμβάνετε ταχυδρομικώς χωρίς καμία επιβάρυνση.

Ενημερωτικό δελτίο

Το Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο με τα επιχειρηματικά νέα σας κρατάει ενήμερους σχετικά με θέματα που άπτονται της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας, όπως η μείωση των διοικητικών επιβαρύνσεων, η προώθηση της εσωτερικής αγοράς προϊόντων, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των βιομηχανικών τομέων, η προώθηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η στήριξη της καινοτομίας και η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.

Εκδόσεις για τις επιχειρήσεις και την βιομηχανία στο βιβλιοπωλείο της ΕΕ

Μπορείτε να αναζητήσετε τις εκδόσεις μας στο βιβλιοπωλείο της ΕΕ.

Διαδώστε το: FacebookGoogle+LinkedInΣτείλτε σε ένα φίλο

Επιλέξτε κανονικό μέγεθος γραμματοσειράςΑυξήστε το μέγεθος κατά 200%Εκτύπωση