Sti

Publikationer

Brochurer

GD Erhverv udgiver en række publikationer, hvoraf de fleste kan læses online og downloades gratis.

Publikationer

Alle publikationer

Enterprise & Industry Magazine

Er du interesseret i, hvad EU gør for at forbedre erhvervsklimaet og gøre det lettere at starte og drive en virksomhed og skabe nye job? Generaldirektoratet for Erhverv og Industri under Europa-Kommissionen beskriver de aktuelle politkker og aktiviteter i sit online magasin, som også udkommer i en traditionel trykt udgave.

Magasinet Enterprise & Industry magazine Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) dækker emner vedrørende SMV'erne, innovation, iværksætterkultur, EU's indre marked for varer, konkurrenceevne og miljøbeskyttelse, bedre lovgivning, industripolitik inden for en lang række brancer og meget mere.

Magasinet udkommer på tryk tre gange årligt. Du kan abonnere Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) på magasinet. Du modtager det helt gratis direkte med posten.

Nyhedsbrev

Det elektroniske nyhedsbrev Enterprise News holder dig ajour om de områder, som GD Erhverv og Industri arbejder med. Der er nyheder om emner såsom afskaffelse af administrative byrder, styrkelse af EU's indre marked for varer, øget konkurrenceevne i industribrancherne, styrkelse af små og mellemstore virksomheder, støtte til innovation samt fremme af iværksætterkultur.

Udgivelser fra Erhverv og Industri i EU Bookshop

Hvis du ønsker at finde vores udgivelser i EU Bookshop på siden.

Del: FacebookGoogle+LinkedInsend til en ven

Normal skriftstørrelseForstør skrift med 200 procentudskriv siden