Навигационна пътека

Издания

Брошури

ГД "Предприемачество" издава широк спектър от публикации, повечето от които могат да се прочетат или изтеглят безплатно.

Издания

Всички издания

Списание "Предприятие и Индустрия"

Интересувате ли се от извършваната от ЕС работа по подобряване на бизнес климата, по улесняването на условията за стартиране и управление на предприятие и създаването на нови работни места? ГД "Предприемачество и индустрия" на Европейската комисия излага политиките и дейностите си в онлайн списанието, което има и печатна версия.

Темите от интерес за списанието "Предприятие и индустрия" Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) са МСП, иновации, предприемачество, общ пазар за стоки, конкурентноспособност и опазване на околната среда, по-добро законодателство, индустриални политики по отношение на широк спектър от сектори и други.

Печатната версия на списанието се публикува три пъти годишно. Можете да се абонирате Deutsch (de) English (en) français (fr) italiano (it) за печатната версия като тя се изпраща по поща и е безплатна.

Бюлетин

Бюлетинът "Новини за предприемачеството" ви информира за новостите по теми в обсега на ГД "Предприемачество и индустрия", като намаляване на административната тежест, подобряване вътрешния пазар за стоки, стимулиране на конкуренцията в промишлените сектори, промотиране на малките и средни предприятия, подкрепа на иновациите и стимулиране на предприемачеството.

Книжарница на ЕС за издания в областта на предприемачеството и индустрията

Можете да търсите изданията ни в Книжарницата на ЕС.

Споделяне: FacebookGoogle+LinkedInИзпратете на приятел

Нормален размер на шрифтаМаксимален размер на шрифтаРазпечатайте страницта