Deze website is gearchiveerd sinds 02/02/2015
02/02/2015

Kruimelpad

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Extra tools

Overheidsopdrachten en subsidies - bedrijfsmogelijkheden

Eurobiljetten

Er worden regelmatig een aantal overheidsopdrachten en subsidies gegeven aan bedrijven of organi s aties die willen samenwerken met het DG Ondernemingen en i ndustrie of die financiering aanvragen.

In het kader van overheidsopdrachten worden bij het DG Ondernemingen en Industrie regelmatig aanbestedingen uitgeschreven. Dit is een speciale pr ocedure waarbij concurrerende offertes ingezameld worden van bedrijven die werken willen uitvoeren, leveringen willen plaatsen of diensten willen aanbieden.

Het DG Ondernemingen en i ndustrie biedt organi s aties ook de mogelijkheid om subsidies te verwerven via het indienen van voorstellen. Deze procedure spoort leveranciers aan om een voorstel in te dienen over een specifiek product of een specifieke dienst. Een overheidsopdracht of een subsidie is een rechtstreekse financiële bijdrage van de Europese Commissie om een bepaalde acti viteit of een bepaald project van niet-commerciële aard te steunen. Hiermee worden de kosten die de begunstigden zich rechtstreeks op de hals halen terugbetaald.

Share: FacebookGoogle+LinkedInStuur naar een vriend