Az oldal tartalmát archiváltuk (02/02/2015)
02/02/2015

Navigációs útvonal

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

További eszközök

Szerződések és támogatások - hozzáférés az üzleti lehetőségekhez

Euro bankjegyek

Számos különböző szerződés és támogatás áll rendszeresen azoknak a cégeknek és szervezeteknek a rendelkezésére, amelyek szeretnének együtt dolgozni a Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatósággal, vagy finanszírozást kívánnak igényelni.

A Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatóság a közbeszerzési szerződések keretein belül rendszeresen szervez ajánlati felhívásokat. Az ajánlati felhívások olyan speciális eljárások, melyek célja, hogy egymással versengő ajánlattételre ösztönözze azokat a különböző cégeket, amelyek megbízásokat szeretnének kapni, vagy ellátási, illetve szolgáltatási szerződést kötnének.

A Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatóság ajánlattételi felhívásain keresztül a szervezetek támogatáshoz is juthatnak. Ezek a felhívások a beszállítókat ösztönzik ajánlattétel benyújtására valamilyen konkrét árucikkel vagy szolgáltatással kapcsolatban. A támogatás vagy szubvenció közvetlen pénzügyi hozzájárulás az Európai Bizottság részéről, melynek célja valamely nem kereskedelmi jellegű cselekvés vagy projekt támogatása, valamint a kedvezményezettek által közvetlenül viselt támogatható költségek fedezése.

Link ajánlása: FacebookGoogle+LinkedInKüldje el az oldalt ismerősének