Dette websted blev arkiveret den 02/02/2015
02/02/2015

Sti

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Flere værktøjer

Kontrakter og tilskud - adgang til forretningsmuligheder

Eurosedler

En række forskellige kontrakter og tilskud stilles regelmæssigt til rådighed for virksomheder og organisationer, som ønsker at samarbejde med GD Erhverv og Industri eller ansøge om støtte.

Inden for rammerne af de offentlige udbudskontrakter gennemfører GD Erhverv og Industri jævnligt udbudsprocedurer. En udbudsprocedure er en særlig procedure, hvor der indkaldes konkurrerende tilbud fra virksomheder, som ønsker at indgå kontrakter om offentlige bygge- og anlægsarbejder, vareindkøbskontrakter eller tjenesteydelseskontrakter.

GD Erhverv og Industri tilbyder ligeledes organisationerne mulighed for at opnå støtte via indkaldelse af forslag. Her inviteres potentielle leverandører til at indsende forslag vedrørende en specifik vare eller tjenesteydelse. Tilskud, støtte eller andre former for subvention er et direkte økonomisk bidrag fra Europa-Kommissionen som støtte til en konkret aktion eller et konkret projekt af ikke-kommerciel art til dækning af støtteberettigede omkostninger direkte afholdt af støttemodtagerne.

Del: FacebookGoogle+LinkedInsend til en ven