Deze website is gearchiveerd sinds 02/02/2015
02/02/2015

Kruimelpad

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Extra tools

Aanbestedingen

Rekenmachine op een stapel eurobiljetten

Aanbestedingen zijn procedures waarbij in het kader van overheidsopdrachten concurrerende offertes ingezameld worden van bedrijven die werken willen uitvoeren, leveringen willen plaatsen of diensten willen aanbieden.

Aanbestedingen, opdrachten en vooraankondigingen kunnen online geraadpleegd worden op Tenders Electronic Daily (TED), de elektronische versie van het Supplement op het Publicatieblad van de Europese Unie.

TED verschaft vrije toegang tot tal van bedrijfsmogelijkheden. De site wordt vijf keer per week geüpdatet met ongeveer 1500 aankondigingen van overheidsopdrachten uit de Europese Unie, de Europese Economische Ruimte en daarbuiten.

U kan bladeren door en zoeken naar overheidsopdrachten en ze sorteren op land, regio, bedrijfssector, enz.

Informatie over de documenten met overheidsopdrachten wordt gepubliceerd in de 24 officiële EU-talen. Alle aankondigingen van de Europese instellingen zijn volledig gepubliceerd in deze talen.

Overheidsopdrachten aanvragen

Aanvragen voor overheidsopdrachten kunnen ingediend worden bij de commissie (persoonlijk, door een verantwoordelijke of via de post) op het volgend adres:

Europese Commissie
Directoraat-Generaal Ondernemingen en Industrie Aanvraag voor overheidsopdracht nr.: ENTR/XX(jaar)/XX(intern nummer) Naam van de Eenheid, X.X (Directoraat.Eenheid) Bourgetlaan 1 1140 EVERE Belgie

Hoe bereikt u de BOURGETLAAN?

Zie kaart DeutschEnglishfrançais, kadertje in rechterbovenhoek:
Gebouw in de Bourgetlaan 1-3 is heeft als afkorting DAV1 (het wordt aangeraden om de kaart op originele grootte te bekijken)

Voor meer informatie gelieve de diensten van de Commissie in de Bourgetlaan 1 te contacteren :
Telefoon receptie: +32 2 29 92 681

Zie ook lijst van gebouwen die door de commissie gebruikt worden DeutschEnglishfrançais

Share: FacebookGoogle+LinkedInStuur naar een vriend