Ta spletna stran je bila arhivirana (02/02/2015)
02/02/2015

Navigacijska pot

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

O spletni strani GD za podjetništvo in industrijo

To spletno stran razvija in upravlja Generalni direktorat Evropske komisije za podjetništvo in industrijo. Njen namen je razširjati informacije o vse politikah, ukrepih in pobudah EU, ki spodbujajo rast in razvoj, in s tem krepiti konkurenčnost podjetij EU.

Kakšne vrste informacij so na voljo na spletni strani Generalnega direktorata Evropske komisije za podjetništvo in industrijo?

Stran ponuja:

V katerih jezikih je ta spletna stran na voljo?

Ta spletna stran upošteva splošne jezikovne smernice, določene za spletni portal EUROPA. Naš cilj je evropskim podjetnikom in drugim obiskovalcem (ali udeležencem) zagotoviti informacije, ki jih iščejo v njihovem jeziku ali v jeziku, ki ga razumejo.

Uradni dokumenti so na voljo vsaj v tistih jezikih, ki so bili uradni jeziki na dan njihove objave. Drugi dokumenti, ki so pravno neobvezujoči, so pogosto objavljeni v angleščini, francoščini in nemščini.

Splošne informacije na spletni strani in v večini razdelkov, do katerih lahko dostopate z domače strani, so na voljo v vseh uradnih jezikih.

Informacije, do katerih lahko dostopate s spletnih strani industrijskega sektorja in politik so ponavadi na voljo v vsaj treh jezikih: angleščini, francoščini in nemščini.

Specifične informacijske kampanje, namenjene vsem podjetnikom EU in zlasti MSP so objavljene v vseh uradnih jezikih EU.

Specializirane informacije na spletni strani so ponavadi na voljo le v angleščini.

Avtorske pravice

Informacije na tej strani lahko ponatisnete pod pogojem, da navedete njihov vir. Oglejte si obvestilo o avtorskih pravicah na: http://europa.eu/geninfo/legal_notices_en.htm български (bg) czech (cs) dansk (da) Deutsch (de) eesti (et) ελληνικά (el) English (en) español (es) Français (fr) Gaeilge (ga) hrvatski (hr) italiano (it) latviešu (lv) lietuvių (lt) magyar (hu) Malti (mt) Nederlands (nl) polski (pl) português (pt) română (ro) slovenčina (sk) suomi (fi) svenska (sv)

Priporočamo vam, da ne kopirate naših vsebin na vašo spletno stran, temveč da vstavite povezavo do njih in pri tem jasno navedete vir (Tematska stran o podjetništvu in industriji na EUROPA, © Evropska unija, 1995-2012). Tako bodo na vaši povezavi tudi nenehno ažurirane informacije.

Povezave na "Tematska stran o podjetništvu in industriji na spletnem portalu EUROPA" lahko ustvarite s katere koli spletne strani, če so izpolnjeni naslednji pogoji:

  • povezave morajo biti prikazane z uradnimi logotipiEnglishin/ali blagovnimi znamkami, ki so v lasti evropskih institucij in/ali dovoljenja zanje podeljujejo te institucije, in morajo upoštevati navodila, ki jih najdete na strani http://ec.europa.eu/ipg/index_en.htm English (en) . Če logotipov ali blagovnih znamk ne morete uporabiti, so dovoljene tudi tekstovne povezave (na primer: "Nadaljnje informacije so na voljo na tematski strani o podjetništvu in industriji na spletnem portalu EUROPA."), ob upoštevanju spodnjih pogojev;
  • povezave naj bodo ustvarjene le za strani, ki prikazujejo kratko hiperbesedilo, ki se nanaša na izjavo o omejitvi odgovornosti in obvestila o avtorskih pravicah;
  • pri dostopanju do strani o podjetništvu in industriji na spletnem portalu EUROPA prek povezave, mora biti uporabnikom popolnoma jasno, da si ogledujejo informacije, ki niso ekskluzivne ali plačljive;
  • enako pomembno in povezano z zgoraj navedenim je, da povezave ne smejo biti navedene v kontekstu, zaradi katerega bi lahko bili uporabniki mnenja, da evropske institucije podpirajo cilje ali vsebine druge spletne strani ali organizacije, ki jo upravlja;
  • če so povezave narejene iz spletne strani, ki je sestavljena iz okvirjev, strani ne smejo biti prikazane kot okvirji znotraj te spletne strani tako, da bi uporabniki lahko napačno razumeli resnični izvor strani;
  • takoj, ko je povezava vzpostavljena, je potrebno o tem obvestiti skrbnika spletišča za Podjetništvo in industrijo s prenosom URL strani, kjer se povezava pojavlja, da lahko preveri, če druga spletna stran spoštuje zgornje smernice.

Lastništvo slik in fotografij

Kar zadeva fotografije, ki so objavljene na tem spletišču, je Evropska komisija bodisi lastnik avtorskih pravic bodisi ima dovoljenje lastnikov avtorskih pravic za njihovo objavo. Slike se lahko uporabljajo samo na portalu EUROPA. Ni jih dovoljeno reproducirati ali kako drugače uporabiti.

Povej naprej: FacebookGoogle+LinkedInpošlji prijatelju

Normalna velikost črkPovečaj črke za 200 odstotkovnatisni stran