Deze website is gearchiveerd sinds 02/02/2015
02/02/2015

Kruimelpad

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Over de website van DG Ondernemingen en industrie

Deze website wordt ontworpen en beheerd door DG Ondernemingen en industrie van de Europese Commissie. Hij is bedoeld om informatie te verspreiden over alle EU-beleid, -acties en initiatieven die groei en ontwikkeling bevorderen om het concurrentievermogen van de ondernemingen in de EU te vergroten.

Welke soort informatie kan ik vinden op de website van Directoraat Generaal Ondernemingen en industrie van de Europese Commissie?

De site geeft:

In welke talen is deze website beschikbaar?

Deze website valt onder de algemene taalrichtlijnen voor EUROPA. Wij willen Europese ondernemers en andere geïnteresseerde bezoekers (of groepen) de informatie aanbieden die zij zoeken, in hun eigen taal of in een taal die ze begrijpen.

Officiële documenten zijn minimaal beschikbaar in de talen die de officiële waren op het moment van publicatie. Andere documenten, die niet wettelijk bindend zijn, worden vaak in het Engels, Frans en Duits gepubliceerd.

Rechtstreeks toegankelijke informatie uit de industriesector en startpagina's van het beleid zijn over het algemeen beschikbaar in drie talen:Eng el s, Fr an sen Duits.

Specifieke informatiecampagnes, die zich richten tot alle EU-ondernemers en vooral tot het MKB, worden in alle officiële EU-talen gebracht.

Gespecialiseerde informatie dieper in de website is veelal alleen beschikbaar in het Engels.

Auteursrecht

De informatie op deze site mag alleen worden gebruikt als de bron wordt vermeld. Zie ook de mededeling over auteursrecht op: http://europa.eu/geninfo/legal_notices_en.htm български (bg) czech (cs) dansk (da) Deutsch (de) eesti (et) ελληνικά (el) English (en) español (es) Français (fr) Gaeilge (ga) hrvatski (hr) italiano (it) latviešu (lv) lietuvių (lt) magyar (hu) Malti (mt) polski (pl) português (pt) română (ro) slovenčina (sk) slovenščina (sl) suomi (fi) svenska (sv)

We raden u aan de inhoud van onze website niet op uw site over te nemen, maar liever een link op te nemen waarbij u duidelijk de bron vermeldt (thematische EUROPA-site, © Europese Unie, 1995-2012) Ondernemingen en industrie. Zo verwijst u bovendien naar voortdurend bijgewerkte informatie.

Over het algemeen kunnen links naar de thematische EUROPA-site "Ondernemingen en industrie" gemaakt worden vanuit elke website op de volgende voorwaarden:

  • de links moeten worden voorzien van de officiële logo'sEnglish en/of handelsmerken die eigendom of onder licentie zijn van de Europese instellingen en moeten voldoen aan de instructies die u vindt op http://ec.europa.eu/ipg/index_en.htm English (en) . Als logo's of handelsmerken niet gebruikt kunnen worden, zijn links met een toelichting ook toegestaan (bij voorbeeld: "Meer informatie is beschikbaar op de thematische EUROPA-site "Ondernemingen en industrie"), doch met inachtneming van de onderstaande voorwaarden;
  • er zullen alleen links gelegd worden naar pagina's met de korte hypertekst over de afwijzing van aansprakelijkheid en het auteursrecht;
  • voor gebruikers die via een link op de EUROPA-site "Ondernemingen en industrie" komen, moet het duidelijk zijn dat zij informatie bekijken die voor iedereen en gratis toegankelijk is;
  • in verband met het voorgaande is het van even groot belang dat links zó worden gepresenteerd dat het voor gebruikers duidelijk is dat de Europese instellingen niets te maken hebben met de doelstellingen of de inhoud van de andere website of de organisatie die deze beheert;
  • als links worden gemaakt op een "frame-based" website, mogen de pagina's niet worden getoond als frames van die site, want daardoor zouden gebruikers de herkomst ervan verkeerd kunnen begrijpen;
  • zodra een link is gelegd, moet de URL van de pagina met de link worden gestuurd naar de Ondernemingen en industrie-webmaster zodat deze kan controleren of de website aan alle voorwaarden voldoet.

Beeld- en fotomateriaal

Alle afbeeldingen op deze website zijn ofwel eigendom van de Europese Commissie, ofwel gepubliceerd met toestemming van de copyrighthouder. Zij mogen alleen op de Europa-website gebruikt worden. Reproductie of ander gebruik van deze afbeeldingen is niet toegestaan.

Share: FacebookGoogle+LinkedInStuur naar een vriend

Normale tekstgrootteTekstgrootte 200%Pagina afdrukken