Az oldal tartalmát archiváltuk (02/02/2015)
02/02/2015

Navigációs útvonal

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

A Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatóság weboldaláról

Ezt a weboldalt az Európai Bizottság Vállalkozáspolitikai és Ipari Főosztálya fejleszti és tartja fenn. Célja, hogy tájékoztasson a gazdasági növekedést és fejlődést elősegítő, az EU vállalatainak versenyképességét erősíteni szándékozó uniós szakpolitikákról, tevékenységekről és kezdeményezésekről.

Milyen jellegű információk találhatók az Európai Bizottság Vállalkozáspolitikai és Ipari Főigazgatóságának weboldalán?

A webhely a következőket nyújtja:

Milyen nyelveken érhető el a weboldal?

A weboldal az EUROPA portálon meghatározott általános nyelvi útmutatásokat követi. Célunk, hogy az európai vállalkozókat és más érdeklődő látogatókat (vagy feleket) a saját nyelvükön, vagy egy általuk értett nyelven lássuk el a keresett információkkal.

A hivatalos dokumentumok legalább a közzétételük időpontjában hivatalos nyelveken elérhetők. Az egyéb, jogilag nem kötelező dokumentumok általában angol, francia és német nyelven vannak elérhetők.

A nyitó oldalon szereplő általános információk, valamint a nyitó oldalról közvetlenül elérhető információk legnagyobb része minden hivatalos nyelven elérhető.

Az ipari ágazatok és a szakpolitikák honlapjairól közvetlenül elérhető információk általában legalább három nyelven elérhetők: angolul, franciául és németül.

A minden uniós vállalkozónak - és különösen a kkv-knak - szóló egyedi tájékoztató kampányok az EU valamennyi hivatalos nyelvén megjelennek.

A weboldal további oldalain található specializált információk általában csak angol nyelven érhetők el.

Szerzői jogok

A weboldalon elérhető információk csak akkor jeleníthetők meg máshol, ha a forrásukat megjelölték. A szerzői jogokról szóló közlemény itt található:

http://europa.eu/geninfo/legal_notices_hu.htm

Nem javasoljuk, hogy a tartalmunkat a saját weboldalára másolja, ehelyett inkább a forrást (az EUROPA vállalkozáspolitikai és ipari tematikus oldala, © Európai Uniónak, 1995-2012) világosan megnevező, ide mutató hivatkozás elhelyezését javasoljuk. Így folyamatosan frissített információkra hivatkozhat.

Általánosabban szólva, az "EUROPA Vállalkozáspolitika és ipar " tematikus oldalára bármilyen weboldalról szabad linkelni, feltéve, hogy az megfelel a következő feltételeknek:

  • a hivatkozásokat az európai intézmények tulajdonában álló és/vagy általuk engedélyezett, hivatalos logókkalEnglishés/vagy védjegyekkel kell illusztrálni, és meg kell felelniük a http://ec.europa.eu/ipg/index_en.htm English (en) weboldalon megadott feltételeknek. Amennyiben logók és védjegyek használata nem lehetséges, szöveges hivatkozásokat is lehet használni (pl.: "További információ az EUROPA portál "Vállalkozáspolitika és ipar" tematikus oldalán érhető el" ), az alábbi feltételek betartásával;
  • csak olyan oldalakra szabad hivatkozni, amelyek megjelenítik a felelősségi nyilatkozatra és a szerzői jogra vonatkozó, rövid hiperhivatkozást;
  • az "EUROPA portál Vállalkozáspolitika és ipar " oldalaira hivatkozáson keresztül történő fellépéskor a felhasználók számára teljesen egyértelművé kell tenni, hogy az ott látható információ nem kizárólagos, valamint a hozzáférés ingyenes;
  • ugyanennyire fontos, és a fenti ponthoz kapcsolódik, hogy a hivatkozásokat nem szabad olyan környezetbe helyezni, ami alapján a felhasználók azt hihetnék, hogy az európai intézmények helyeslik vagy támogatják a másik weboldal, vagy az azt üzemeltető szervezet célkitűzéseit vagy tartalmát;
  • amennyiben a hivatkozások keretekre épülő weboldalon vannak elhelyezve, az oldalakat nem szabad olyan módon keretként elhelyezni a weboldalon, hogy a felhasználók félreérthessék az oldalak valódi eredetét;
  • egy ilyen hivatkozás létrehozása után azonnal értesíteni a vállalkozásipolitikai és ipari főigazgatóság webmesterét, és továbbítani kell neki annak az oldalnak az URL címét, amelyen a hivatkozás megjelenik, hogy ellenőrizhesse, hogy a weboldalon a fenti iránymutatásokat betartották-e.

Képek és fotók tulajdonjoga

A honlapon feltüntetett képek mindegyikéről elmondható, hogy az Európai Bizottság vagy maga birtokolja a szerzői jogot, vagy pedig beszerezte a szerzői jog tulajdonosának/tulajdonosainak engedélyét ahhoz, hogy a képeket használja. A képek kizárólag az EUROPA portálon használhatók fel. Sokszorosításuk, illetve bármely más módon történő felhasználásuk nem engedélyezett.

Link ajánlása: FacebookGoogle+LinkedInKüldje el az oldalt ismerősének

Normál betűméretLegnagyobb betűméretOldal nyomtatása