Sivusto on arkistoitu (02/02/2015)
02/02/2015

Navigointipolku

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Yritys- ja teollisuustoiminnan pääosaston verkkosivustosta

Tämä verkkosivusto on Euroopan komission yritys- ja teollisuustoiminnan pääosaston kehittämä ja hallinnoima. Sivuston tarkoituksena on levittää tietoa kaikista EU:n politiikoista, toimista ja aloitteista, jotka edistävät talouskasvua ja -kehitystä ja joiden tavoitteena on vahvistaa EU:n yritysten kilpailukykyä.

Minkälaista tietoa on saatavilla Euroopan komission yritys- ja teollisuustoiminnan pääosaston verkkosivustolla?

Sivustolla on:

Millä kielillä verkkosivusto on luettavissa?

Tämä sivusto noudattaa yleisiä EUROPAa varten laadittuja kieliä koskevia suuntaviivoja. Tavoitteenamme on tarjota eurooppalaisille yrittäjille ja muille kiinnostuneille vierailijoille (tai sidosryhmille) tarvittavia tietoja heidän äidinkielellään tai kielellä, jota he ymmärtävät.

Viralliset asiakirja t ovat saatavilla ainakin kielillä, jotka olivat virallisia kieliä julkaisun ajankohtana. Jos asiakirjat eivät ole oikeudellisesti sitovia, ne julkaistaan yleensä englanniksi, ranskaksi ja saksaksi.

Yleistietoa kotisivusta ja useimmista osioista, joihin pääsee suoraan kotisivulta, on saatavilla kaikilla virallisilla kielillä.

Tieto, johon pääsee suoraan teollisuuden alojen ja politiikan kotisivuilta, on saatavilla vähintään kolmella kielellä: englanniksi, ranskaksi ja saksaksi.

Tiedot kaikille EU:n yrittäjille ja etenkin pk-yrityksille suunnatuista tiedotuskampanjoista julkaistaan kaikilla EU:n virallisilla kielillä.

Sivuston alaosioista löytyvät erityistiedot ovat yleisesti saatavilla vain englanniksi.

Tekijänoikeudet

Tällä sivustolla julkaistu tieto voidaan julkaista uudelleen ainoastaan, mikäli lähde ilmoitetaan. Lue tekijänoikeutta koskeva huomautus osoitteessa: http://europa.eu/geninfo/legal_notices_en.htm български (bg) czech (cs) dansk (da) Deutsch (de) eesti (et) ελληνικά (el) English (en) español (es) Français (fr) Gaeilge (ga) hrvatski (hr) italiano (it) latviešu (lv) lietuvių (lt) magyar (hu) Malti (mt) Nederlands (nl) polski (pl) português (pt) română (ro) slovenčina (sk) slovenščina (sl) svenska (sv)

Suosittelemme, ettet julkaisisi sivustomme sisältöä omilla sivuillasi, vaan lisäisit mieluummin linkin sivustollemme samalla mainitsemalla lähteen (yritys- ja teollisuustoiminnan EUROPA-teemasivusto, © Euroopan unionissa, 1995-2012). Tämä linkittää sinut jatkuvasti päivitettävään tietoon.

Ytirys- ja teollisuustoiminnan EUROPA-palvelimeen voidaan luoda linkkejä muilta verkkosivustoilta seuraavin edellytyksin:

  • Linkissä on käytettävä Euroopan unionin toimielinten omaa ja/tai niiden hyväksymää virallista logoaEnglishja/tai tuotemerkkiä ja sen on oltava osoitteesta http://ec.europa.eu/ipg/index_en.htm English (en) löytyvien ohjeiden mukainen. Jos logon tai tuotemerkin käyttö ei ole mahdollista, voidaan käyttää myös tekstilinkkiä (esimerkiksi "Lisätietoa EUROPA-palvelimen yritys- ja teollisuustoiminnan osiosta") jäljempänä esitettyjen edellytysten mukaisesti.
  • Linkkejä saa luoda vain niille sivuille, joilla on vastuuvapautta ja tekijänoikeutta koskeva lyhyt hyperteksti.
  • Kun EUROPA-palvelimen yritys- ja teollisuustoiminnan osioon tullaan linkin kautta, käyttäjälle on oltava selvää, että sivuille on vapaa ja maksuton pääsy.
  • Edellä olevan kohdan kanssa yhtä tärkeää on se, ettei käyttäjälle anneta sellaista vaikutelmaa, että toisen sivuston sisältö ja tavoitteet tai sen ylläpitäjät ovat EU:n toimielinten virallisesti hyväksymiä tai tukemia.
  • Jos linkki luodaan kehyksiä käyttävältä sivustolta, EUROPAsta peräisin olevia sivuja ei saa esittää sivuston kehyksissä siten, että käyttäjät voisivat erehtyä sivujen alkuperästä.
  • Luodusta linkistä on heti ilmoitettava yritys- ja teollisuustoiminnan sivuston www-vastaavalle lähettämällä sen sivun URL-osoite, jolla linkki on. Näin hän voi varmistaa, että linkityksessä on noudatettu edellä mainittuja ohjeita.

Kuvat ja tekijänoikeudet

Euroopan komissiolla on kaikkiin tällä verkkosivustolla julkaistuihin kuviin joko tekijänoikeudet tai tekijänoikeuksien haltijalta saatu lupa. Kuvia saa käyttää vain EUROPA-sivustolla. Kuvien kopiointi tai muu käyttö on kielletty.

Jaa: FacebookGoogle+LinkedInLähetä sivu

Aseta sivu normaalikokoiselle fontilleKasvata fontin kokoa 200 prosentillaTulosta sivu