Dette websted blev arkiveret den 02/02/2015
02/02/2015

Sti

This website is no longer being updated.

Please visit the new Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SMEs website.

Om GD for Erhvervspolitiks websted

Dette websted er udviklet og administreres af Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Erhvervspolitik. Det vil sprede information om al EU politik, aktioner og initiativer der fremmer økonomisk vækst og udvikling med henblik på at styrke EU virksomheders konkurrenceevne.

Hvilken information er tilgængelig på Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Erhvervspolitiks websted?

Dette sted tilbyder:

Hvilke sprog er dette websted tilgængeligt på?

Dette websted følger de generelle sprogvejledninger der gælder for EUROPA. Vores mål er at give europæiske virksomhedsledere og andre interesserede besøgende (eller parter) informationen de søger på deres eget sprog eller på et sprog de kan forstå.

Officielle dokumenter er tilgængelige på mindst de sprog der var officielle på publikationsdatoen. Andre dokumenter, der ikke er jurdisisk bindende, er ofte udgivet på engelsk, fransk eller tysk.

Generel information på hjemmesiden og i de fleste afsnit der er umiddelbart tilgængelige fra hjemmesiden findes på alle officielle sprog.

Information der er umiddelbart tilgængelig fra erhvervssektor og politikhjemmesiderne er normalt tilgængeligt på mindst et af tre sprog: engelsk, fransk eller tysk

Særlige informationskampagner, der er målrettet mod alle EU virksomhedsledere og især til SMV'er bliver lanceret på alle officielle EU sprog.

Specialiseret information i webstedets dybere niveauer er normalt kun tilgængelig på engelsk.

Copyright

Den information der er til rådighed på dette sted kan kun reproduceres på betingelse af kildeangivelse. Se copyright erklæringen på: http://europa.eu/geninfo/legal_notices_da.htm български (bg) czech (cs) Deutsch (de) eesti (et) ελληνικά (el) English (en) español (es) Français (fr) Gaeilge (ga) hrvatski (hr) italiano (it) latviešu (lv) lietuvių (lt) magyar (hu) Malti (mt) Nederlands (nl) polski (pl) português (pt) română (ro) slovenčina (sk) slovenščina (sl) suomi (fi) svenska (sv)

Vi anbefaler at vores indhold ikke duplikeres på dit websted, men at du hellere indsætter et link til den, der klart angiver kilden (Erhvervspolitiks temasted på EUROPA, © Europæiske Union, 1995-2012). Dette vil også gøre det muligt for dig at linke til en konstant opdateret information.

Mee generelt, links til Erhvervspolitik på EUROPA' temasted kan dannes fra ethvert websted under forudsætning af at følgende kriterier respekteres:

  • links skal illustreres med officielle logoerEnglishog/eller vare- eller producentmærker der ejes af og/eller er i licens fra de europæiske institutioner og skal overholde de instruktioner der er angivet på http://ec.europa.eu/ipg/index_da.htm English (en) . Hvis logoer ell er vare- eller producentmærker ikke kan anvendes er tekstlinks også tilladte (for eksempel: "Yderligere information kan findes på ' Erhvervspolitik på EUROPA' temasted"), under forudsætning af nedenstående betingelser;
  • links skal kun laves til sider der viser den korte hypertekst erklæring der henivser til erklæringerne om ansvarsfraskrivelse og copyright
  • når man kommer til 'Erhvervspolitik på EUROPA' siderne via et link, skal det være helt tydeligt for brugerne at de ser information der ikke er eksklusiv eller afhængig af adgangsbetaling
  • lige så vigtigt og relateret til ovenstående punkt er at links ikke må blive sat i en sammenhæng der kunne få brugere til at tro at de europæiske institutioner anbefaler, eller støtter det andet websteds formål eller indhold, eller den organisation der er ansvarlig for det
  • hvis links bliver lavet fra et rammebaseret websted, må siderne ikke blive vist som rammer inden for det websted på en sådan måde at brugere kunne misforstå sidernes sande oprindelse
  • lige så snart et link er blevet etableret skal Erhvervspolitiks webmaster orienteres ved at sende URL-adresse på den side hvor linket optræder, for at gøre det muligt for ham at kontrollere at ovenstående retningslinjer er blevet respekteret af det andet websted.

Billed og fotoreferencer

For alle billeder på dette websted gælder det, at Europa-Kommissionen enten har ophavsretten eller har fået tilladelse til brug af billederne fra ophavsrethaveren/ophavsrethaverne. Billederne må kun bruges på EUROPA-webstedet. Gengivelse eller anden anvendelse af billederne er ikke tilladt.

Del: FacebookGoogle+LinkedInsend til en ven

Normal skriftstørrelseForstør skrift med 200 procentudskriv siden