Sti

Samarbejde mellem institutioner eller organisationer

Hvad går det ud på?

Erasmus+ giver voksenuddannelsesinstitutioner og -organisationer i hele Europa mulighed for at arbejde sammen og udveksle ny praksis inden for områder af fælles interesse, udvikle nye metoder og forbedre kvaliteten.

Projekter kan fokusere på temaer som grundlæggende færdigheder og aktivt medborgerskab og færdigheder, som øger beskæftigelsesmuligheder og social inklusion. Samarbejde mellem partnere i forskellige lande vil hjælpe med at modernisere voksenuddannelserne i hele Europa.

Hvad omfatter det?

Samarbejdsaktiviteter mellem institutioner kan omfatte:

  • Udveksling af erfaringer og bedste praksis mellem voksenuddannelsesorganisationer. Du og dine partnerinstitutioner kan arbejde sammen om at forbedre kvaliteten af undervisningen og læringsmulighederne. Det kan omfatte langsigtede undervisningsopgaver eller fælles personaleuddannelsesarrangementer
  • Udvikling og testning af nye læseplaner, undervisningsmetoder og tilgange til uddannelse ved hjælp af teknologi og vejledningsværktøjer
  • Den elektroniske platform for voksenuddannelse i Europa (EPALE) giver dig et interaktivt onlineforum, hvor du kan udveksle, fremvise og fremme bedste praksis inden for voksenuddannelse.
Hvem kan deltage?

Voksenuddannelsesorganisationer fra deltagende lande kan ansøge.

 

How can we help?