This site has been archived on 27/01/17
27/01/17

Navigointipolku

Euron kymmenvuotisjuhlia viettämään Eurocompetitionin avulla!

Eurocompetition (www.eurocompetition.net) on verkon kautta toteutettava julisteen suunnittelukilpailu 10-14-vuotiaille koululaisille euroalueella sekä Slovakiassa. Se järjestetään Euroopan unionin talous- ja rahaliiton (EMUn) sekä euron kymmenvuotisjuhlan kunniaksi, ja se käynnistyy nyt!

Projektia hallinnoi European Schoolnet Euroopan komission talous- ja raha-asioiden pääosaston  puolesta.

Euroalueelta ja Slovakiasta kotoisin olevat nuoret voivat osallistua euron kymmenvuotisjuhlaan suunnittelemalla julisteen aiheesta "10 vuotta EMUa ja euroa" ja lähettämällä teoksensa verkkogalleriaan osoitteessa www.eurocompetition.net.

Julisteiden pitää ilmaista osallistujien ajatuksia siitä, mitä euro on tehnyt eurooppalaisille, mitkä rahaliiton edut ovat ja miltä yhteisvaluutan tulevaisuus näyttää.

Kilpailu on avoinna 15.syyskuuta – 31. joulukuuta 2008. Asiantuntijatuomaristo valitsee 16 kansallista voittajaa, joista jokainen saa digitaalikameran ja mahdollisuuden saada julisteensa tulostettua sekä esille Euroopan komission näyttelyyn Brysseliin. Näistä 16:sta valitaan kilpailun kokonaisvoittaja, joka saa erityispalkinnon – jota ei ole vielä ilmoitettu.

Eurocompetition-verkkosivuston vierailijat voivat myös saada Euro Kid’s Corner –mainosjulisteen, joka on julkaistu euroalueen sekä Slovakian 12 eri kielellä.

Lisätyökalut

  • Tulostusversio 
  • Pienennä tekstiä 
  • Suurenna tekstiä