
 
 

TENDER ECHO/11/ECHO-AUDIT 
Questions 3 

 
Question  
Section 9.3.1 bullet point 7 of the Tender specifications asks for a completed bank 
identification form as set out in Annex V5.2.  It goes on to say that   

‘the bank form Annex V5.2 is only required for the lead firm’.   

However, text highlighted in the box immediately below (top of page 10) states that ‘each 
service provider (tenderer, consortium member or subcontractor) must complete and sign the 
identification forms in Annex V.’  

If the tenderer is bidding as a single entity, and if none of the member firms will account for 
more than 20% of the Framework Service Contract, is only one bank identification form – 
that for the lead tendering firm – required?  
 
Answer 
If other member firms remain below 20% then only the lead firm has to fill in the 
identification form (Annex V5.2). However, DG ECHO would still require a list of all the 
participating member firms. 
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