Cale de navigare

Print versionDecrease textIncrease textSubscribe to our RSS Feed
DG Interpretation Conference Video Portal
DG Interpretation Conference Streaming Portal
EU careersTREATY of Lisboneurope directPresidency
DG Interpretation

Organizarea de conferinte

Organizarea de conferinte joaca un rol strategic în politica de comunicare a Comisiei Europene. Unitatea de Organizare de Conferinte din cadrul DG Interpretare este organizatorul de conferinte profesional al Comisiei care gestioneaza evenimentele organizate la Bruxelles si în alte locatii din întreaga lume pentru diferitele servicii ale institutiei.         

Cabinele trebuie sa ofere o buna vizibilitate asupra lucrarilor care se desfasoara în sala. Ele trebuie sa fie confortabile, izolate fonic, sa fie dotate cu un sistem de climatizare, sa fie bine iluminate, sa fie prevazute cu scaune confortabile si sa asigure o vedere directa si totala asupra tuturor participantilor.

DG Interpretare dispune de o vasta experienta în domeniul amenajarii si renovarii salilor de sedinta si de conferinta dotate cu instalatii de interpretare simultana. DG Interpretare este dispusa sa-si puna know-how-ul la dispozitia arhitectilor, constructorilor sau promotorilor unor sali de conferinta sau centre pentru congrese, atât publice cât si private. Putem efectua o evaluare impartiala a tuturor aspectelor care privesc interpretarea de conferinta, echipamentele si salile necesare.