Kruimelpad

Print versionDecrease textIncrease textSubscribe to our RSS Feed
DG Interpretation Conference Video Portal
DG Interpretation Conference Streaming Portal
EU careersTREATY of Lisboneurope directPresidency
DG Interpretation

Organisatie van conferenties

Het organiseren van conferenties is een cruciaal onderdeel van het communicatiebeleid van de Europese Commissie. De eenheid Organisatie van conferenties van DG Tolken is de professionele organisator van conferenties en evenementen voor de verschillende diensten van de Europese Commissie in Brussel en daarbuiten.   

Het verloop van de vergadering moet vanuit de cabines goed te zien zijn. Zij moeten comfortabel en geluiddicht zijn, voorzien van airconditioning, goede verlichting en comfortabele stoelen en alle deelnemers moeten rechtstreeks en volledig te zien zijn.

DG Tolken heeft een zeer ruime ervaring met het bouwen en renoveren van vergader- en conferentieruimtes met faciliteiten voor simultaantolken. Wij delen onze know-how graag met architecten, aannemers of projectontwikkelaars van zowel overheids- als particuliere conferentieruimtes of congrescentra. Wij kunnen voor u een onafhankelijke evaluatie maken van alle aspecten die te maken hebben met het conferentietolken en van de noodzakelijke apparatuur en ruimten.