Navigációs útvonal

Print versionDecrease textIncrease textSubscribe to our RSS Feed
DG Interpretation Conference Video Portal
DG Interpretation Conference Streaming Portal
EU careersTREATY of Lisboneurope directPresidency
DG Interpretation

Konferenciaszervezés

A konferenciaszervezés stratégiai jelentőséggel bír az Európai Bizottság kommunikációs politikájában. A Tolmácsolási Főigazgatóság konferenciaszervező egysége a Bizottság hivatásos konferenciaszervezője. Az egység Brüsszelben és a világ számos más pontján rendez konferenciákat az Európai Bizottság különböző szervezeti egységei számára.

Elengedhetetlen, hogy a fülkében helyet foglaló tolmácsok szemükkel követhessék a teremben zajló eseményeket. Hangszigetelt, légkondicionált, jó megvilágítású kabinokra van szükség, amelyekben a kényelmes székeken ülő tolmácsokat semmi nem akadályozza abban, hogy az ülés valamennyi résztvevőjét közvetlenül lássák.

A Tolmácsolási Főigazgatóság gazdag tapasztalattal rendelkezik a szinkrontolmácsolás céljára alkalmas üléstermek és konferencialétesítmények kialakítása és felújítása terén. A főigazgatóság szívesen megosztja szakismereteit állami vagy magántulajdonú konferenciatermek és kongresszusi központok tervezésével és létrehozásával foglalkozó építészekkel, építési vállalkozókkal és ingatlanfejlesztőkkel. A konferenciatolmácsolással és az ehhez szükséges berendezésekkel és helyiségekkel kapcsolatban minden szempontra kiterjedő, elfogulatlan szakvéleménnyel szolgálunk.