Navigacijska pot

Print versionDecrease textIncrease textSubscribe to our RSS Feed
DG Interpretation Conference Video Portal
DG Interpretation Conference Streaming Portal
EU careersTREATY of Lisboneurope directPresidency
DG Interpretation

Pomoč pri načrtovanju konferenčnih prostorov

GD za tolmačenje ima obsežne izkušnje z gradnjo in prenovo prostorov za konference in sestanke, ki vključujejo prostore za simultano tolmačenje. GD za tolmačenje je pripravljen svoje znanje deliti z arhitekti, gradbeniki ali ponudniki javnih in zasebnih konferenčnih prostorov ali kongresnih centrov. Ponudimo vam lahko nepristransko oceno vseh vidikov v zvezi s konferenčnim tolmačenjem ter potrebno opremo in prostori. 

Konferenčni

Naša specialistična ekipa preverja, ali so vsi sejni prostori v Evropi in drugje, kjer morajo delati tolmači iz GD za tolmačenje, v skladu z našimi standardi za tolmaške kabine in opremo. GD za tolmačenje tesno sodeluje z mednarodnimi organi, ki postavljajo standarde, in izdelovalci opreme za tolmačenje.

GD za tolmačenje lahko na splošno svetuje v zvezi z načrtovanimi sejnimi dvoranami, zlasti glede uporabe mednarodnih standardov v praksi. Vendar pa ne moremo nadomestiti inženirjev, ki vam svetujejo pri gradnji vaših objektov. Svetovalne storitve GD za tolmačenje so sicer brezplačne, zaračunamo vam le potne stroške.

Prošnje za tehnično svetovanje naslovite na :

Ms M. Lely
Team Leader Technical Compliance
Office VM 18-02/024
Directorate General for Interpretation
European Commission
B-1049 Brussels
Belgium
E-mail : SCIC-CONFORM@ec.europa.euexternal link
Tel : +32-2-2974569