Cale de navigare

Print versionDecrease textIncrease textSubscribe to our RSS Feed
DG Interpretation Conference Video Portal
DG Interpretation Conference Streaming Portal
EU careersTREATY of Lisboneurope directPresidency
DG Interpretation

Asistenta pentru amenajarea infrastructurii de conferinta

DG Interpretare dispune de o vasta experienta în domeniul amenajarii si renovarii salilor de sedinta si de conferinta dotate cu instalatii de interpretare simultana. DG Interpretare este dispusa sa-si puna know-how-ul la dispozitia arhitectilor, constructorilor sau promotorilor unor sali de conferinta sau centre pentru congrese, atât publice cât si private. Putem efectua o evaluare impartiala a tuturor aspectelor care privesc interpretarea de conferinta, echipamentele si salile necesare.

Conference

Echipa noastra specializata verifica toate salile de sedinte din Europa si din alte parti ale lumii în care urmeaza sa lucreze interpreti de la DG Interpretare, pentru a vedea daca acestea respecta standardele stabilite din punctul de vedere al cabinelor si instalatiilor de interpretare. DG Interpretare colaboreaza strâns cu organismele internationale de standardizare si cu producatorii de instalatii de interpretare.

DG Interpretare va poate oferi îndrumari de ordin general cu privire la salile de sedinte pe care le proiectati, mai ales în ceea ce priveste punerea în practica a standardelor internationale. Nu putem însa sa-i înlocuim pe inginerii consultanti care se ocupa de construirea infrastructurilor de conferinta. Serviciile de consultanta oferite de DG Interpretare sunt gratuite, însa cheltuielile de deplasare ale specialistilor nostri trebuie sa fie suportate de solicitant. .

Solicitarile de consultanta tehnica se vor trimite la urmatoarea adresa :

Ms M. Lely
Team Leader Technical Compliance
Office VM 18-02/024
Directorate General for Interpretation
European Commission
B-1049 Brussels
Belgium
E-mail : SCIC-CONFORM@ec.europa.euexternal link
Tel : +32-2-2974569