Kruimelpad

Print versionDecrease textIncrease textSubscribe to our RSS Feed
DG Interpretation Conference Video Portal
DG Interpretation Conference Streaming Portal
EU careersTREATY of Lisboneurope directPresidency
DG Interpretation

Ondersteuning bij het ontwerpen van uw conferentieruimte

DG Tolken heeft een zeer ruime ervaring met het bouwen en renoveren van vergader- en conferentieruimtes met faciliteiten voor simultaantolken. Wij delen onze know-how graag met architecten, aannemers of projectontwikkelaars van zowel overheids- als particuliere conferentieruimtes of congrescentra. Wij kunnen voor u een onafhankelijke evaluatie maken van alle aspecten die te maken hebben met het conferentietolken en van de noodzakelijke apparatuur en ruimten. . 

Een

Ons team van specialisten controleert of alle vergaderruimten waar tolken van DG Tolken moeten werken, zowel binnen Europa als daarbuiten, voldoen aan onze normen voor tolkencabines en -apparatuur. DG Tolken werkt nauw samen met internationale instanties voor normalisatie en met producenten van tolkenapparatuur.

DG Tolken kan algemeen advies geven over de vergaderruimten die u heeft gepland, met name over de manier waarop u de internationale normen in de praktijk kunt toepassen. We kunnen echter de ingenieurs die uw bouwproject begeleiden, niet volledig vervangen. De adviezen van DG Tolken zijn gratis, maar eventuele reiskosten komen voor uw rekening.

Verzoeken om technisch advies kunt u richten aan :

Ms M. Lely
Team Leader Technical Compliance
Office VM 18-02/024
Directorate General for Interpretation
European Commission
B-1049 Brussels
Belgium
E-mail : SCIC-CONFORM@ec.europa.euexternal link
Tel : +32-2-2974569