Sti

Print versionDecrease textIncrease textSubscribe to our RSS Feed
DG Interpretation Conference Video Portal
DG Interpretation Conference Streaming Portal
EU careersTREATY of Lisboneurope directPresidency
DG Interpretation

Hjælp til design af konferencefaciliteter

GD for Tolkning har stor erfaring med indretning og ombygning af møde- og konferencefaciliteter med anlæg til simultantolkning. GD for Tolkning deler gerne sin knowhow med arkitekter, entreprenører og bygherrer i den offentlige eller private sektor, der arbejder med konferencelokaler og -centre. Vi kan tilbyde en uvildig vurdering af alle aspekter vedrørende konferencetolkning og krav til udstyr og lokaler.

Conference

Vores specialiserede team kontrollerer, at alle mødelokaler i Europa og andre steder, hvor tolkene arbejder, opfylder GD for Tolknings standarder for tolkekabiner og -udstyr. GD for Tolkning arbejder tæt sammen med internationale standardiseringsorganer og producenter af tolkeudstyr.

GD for Tolkning tilbyder generel rådgivning i forbindelse med planlægning af mødelokaler, især med hensyn til overholdelsen af internationale standarder i praksis. Vi er imidlertid ikke ingeniører og kan ikke rådgive om spørgsmål, der vedrører selve byggeriet. Vores konsulentbistand er gratis, men eventuelle rejseudgifter skal dog afholdes af kunden.

Anmodninger om teknisk konsulentbistand skal rettes til :

Ms M. Lely
Team Leader Technical Compliance
Office VM 18-02/024
Directorate General for Interpretation
European Commission
B-1049 Brussels
Belgium
E-mail : SCIC-CONFORM@ec.europa.euexternal link
Tel : +32-2-2974569