Navigointipolku

Print versionDecrease textIncrease textSubscribe to our RSS Feed
DG Interpretation Conference Video Portal
DG Interpretation Conference Streaming Portal
EU careersTREATY of Lisboneurope directPresidency
DG Interpretation

Asiakaspalautekysely

Euroopan komission tulkkauksen pääosasto toteutti asiakaspalautekyselyn Euroopan unionin neuvoston, komission, Euroopan talous- ja sosiaalikomitean ja alueiden komitean kokouksissa 12.-23. marraskuuta 2007.

Saimme kyselylomakkeeseen 3152 vastausta. Suuri osa vastauksista tuli pysyvissä edustustoissa ja jäsenvaltioiden julkisissa hallinnoissa työskenteleviltä kokousedustajilta, mikä on selkeä osoitus kanta-asiakkaidemme mielenkiinnosta tarjoamiimme palveluihin.

Kysely osoittaa laajaa tyytyväisyyttä po SCICin tarjoamiin palveluihin: noin 84% vastaajista oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä.

Tulokset ovat selkeästi kannustavia sitoutuneelle henkilökunnallemme, mutta myös merkki siitä, ettemme saa jäädä lepäämään laakereillemme. Palvelua voidaan entisestään kehittää esimerkiksi terminologian käyttöä ja aiheenhallintaa parantamalla.

Komissio on sitoutunut viemään tuloksia konkreettisin toimin eteenpäin. Mietimme esimerkiksi, kuinka voimme entisestään vahvistaa kattavaa koulutusohjelmaamme ja kehittää terminologiatyötä tulkkauksen laadun parantamiseksi.

12.-23.11 2007 toteutetun kyselyn tulokset pdf - 187 KB [187 KB]

Tiivistelmä kokousedustajien parannusehdotuksista pdf - 97 KB [97 KB] Deutsch (de) English (en) français (fr) pdf - 97 KB [97 KB] Deutsch (de) English (en) français (fr) pdf - 97 KB [97 KB] Deutsch (de) English (en) français (fr)