Navigation path

Additional tools

Direcția Generală Politică Regională și Urbană

Declaraţie de misiune

Obiectivul nostru: Regiuni care cresc împreună

Viziunea noastră

Viziunea noastră constă într-o Uniune Europeană unde oamenii din toate regiunile și orașele își pot atinge pe deplin potențialul. Urmărim îmbunătățirea pe termen lung a economiei și a calității vieții pentru toți, indiferent unde locuiesc.

Principiile și valorile noastre

Valorile noastre de bază sunt deschiderea, integritatea, obiectivitatea și răspunderea. Ne asumăm angajamentul față de respectarea celor mai înalte standarde și obținerea celor mai bune rezultate

Cine suntem

Suntem aproximativ 700 de profesioniști din întreaga Uniune Europeană care înțelegem diversitatea provocărilor cu care se confruntă statele membre și regiunile acestora. Folosim expertiza variată pe care o deținem pentru a ținti investiții care să stimuleze creșterea și să genereze locuri de muncă. Urmărim să devenim o celulă de experți în cadrul Comisiei, care să furnizeze informații regionale și clasificate necesare în cadrul procesului decizional.

Modul nostru de lucru

Colaborăm cu state membre, regiuni și alte părți interesate pentru a analiza nevoi, investiții financiare și a evalua rezultatele dintr-o perspectivă europeană pe termen lung. Împreună asigurăm cheltuirea justă a banilor.

Suntem mândri de activitatea noastră și ne străduim să producem o schimbare.

În cadrul angajamentului asumat de Comisie față de asigurarea transparenței, directorii generali fac publice informațiile privind reuniunile la care au participat diverse organizații sau liber profesioniști.

Informaţii suplimentare

  • Planul anual de gestiune English
  • Raportul anual de activitate English
  • Organigrama DG Politică Regională pdf English

 

Politica regională a UE: Fiţi informat
Mijloace de comunicare sociale