Navigation path

Additional tools

Generaldirektoratet for Regionalpolitik og Bypolitik

Vores mål

Vores mål: At regionerne vokser sammen

Vores vision

Vores vision er et EU, hvor mennesker i alle vores regioner og byer kan realisere deres fulde potentiale. Vi sigter mod en vedvarende forbedring af økonomien og livskvaliteten for alle, uanset hvor de bor.

Vores principper og værdier

Åbenhed, integritet, objektivitet og ansvarlighed er vores centrale værdier. Vi sigter mod at nå de højeste standarder og de bedste resultater.

Hvem er vi

Vi er omkring 700 fagfolk fra hele EU, som forstår de forskellige udfordringer, som medlemsstaterne og deres regioner står over for. Vi bruger vores brede ekspertise til at målrette investeringer, der skaber vækst og job. Vi sigter mod at blive en videnbase i Kommissionen, så regionale data og efterretninger kan ligge til grund for den politiske beslutningstagning.

Sådan arbejder vi

Vi arbejder sammen med medlemsstaterne, regionerne og andre interessenter om at klarlægge behov, finansiere investeringer og evaluere resultaterne ud fra et langsigtet EU-perspektiv. Sammen sikrer vi, at pengene bruges godt.
Vi er stolte af det, vi laver, og vi bestræber os på at gøre en forskel.
Som en del af Kommissionens forpligtelse til gennemsigtighed offentliggør generaldirektoratet information om de møder, der afholdes med organisationer eller selvstændige.

Yderligere oplysninger

  • Årlig forvaltningsplan English
  • Årlig aktivitetsrapport English
  • Organisationsplan for GD for Regionalpolitik pdf English

 

EU Regionalpolitik: Hold dig orienteret!