Menü

INSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable Fish
Keresés
    Szabad szöveg alapján
Iratkozzon fel elektronikus hírlevelünkre!
European Market Observatory for Fisheries and Aquaculture Products
Kapcsolódó anyagok
Hírek

The Annual Economic Reports (AER) on the fishing fleet, aquaculture and fish processing sectors provide a comprehensive overview of the structure and economic performance of the EU fisheries sector and highlight key trends, based on data obtained from the latest DCF data calls, Eurostat and the EU fishing fleet register.

The European Fisheries Control Agency organised a seminar which was hosted by Croatia in Dubrovnik on January 15th and 16th 2014.
A Stakeholder Conference on the EU Strategy for the Adriatic and Ionian Region, jointly organised by the European Commission and the Hellenic Presidency of the Council of the European Union, will take place at the Divani Caravel Hotel in Athens, Greece, on 6-7 February 2014. Registration is now open. Deadline: 20 January 2014

Közvélemény-kutatás az Európai Tengeri Atlaszról

Cím

Közvélemény-kutatás az Európai Tengeri Atlaszról

Szakpolitikai terület(ek)

Tengerügy és halászat

Célcsoport(ok)

EU-tagállamok, regionális és helyi hatóságok, kormányközi és nem kormányzati szervezetek, állami szervezetek, vállalkozások, civil társadalom és a lakosság

A konzultáció időtartama

2010.05.10–2010.08.31

A konzultáció célja

Az Európai Tengeri Atlasz azok számára készült, akik érdeklődnek a tengerek világa és közös tengeri örökségünk iránt.Az Európai Bizottság az atlaszt az integrált uniós tengerpolitika keretében fejlesztette ki azzal a céllal, hogy bővítse az emberek Európa óceánjaival és tengereivel kapcsolatos ismereteit. Az atlasz sokrétű tájékoztatást nyújt Európa tengereiről.

A közvélemény-kutatás azt hivatott felmérni, hogyan vélekednek az érdekelt felek az Európai Tengeri Atlasztól, illetve szerintük hogyan lehetne a jövőben tökéletesíteni az alkalmazást, hogy konkrét és hatékony, a felhasználók valódi igényeit figyelembe vevő eszköz legyen.

Hogyan vehetek részt a konzultációban?

A közvélemény-kutatásban az online kérdőív kitöltésével lehet részt venni.

A kérdőív névtelen.  Valamennyi válaszhoz véletlenszerű feldolgozási számot rendelünk, elkerülvén így a válaszadók kilétének technikai beazonosítását. Az adatkezelő igazolja a fenti információk valódiságát, és szavatolja, hogy az eredmények felhasználása összesített formában történik, így a válaszadók személye egy adott kérdéskategóriában nem lesz nyomon követhető.

Kérdőív

http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=MARATLAS

Kapcsolattartás

felelős szervezeti egység
DG MARE UNIT C1 (Tengerügyi és Halászati Főigazgatóság, C1. csoport)

e-mail cím
MARE-C1@ec.europa.eu

levelezési cím
European Commission (Európai Bizottság)
DG MARE - Unit C.1
Office J79 - 02/23
B-1049 Brussels
Belgium

Beérkezett hozzászólások száma

Még nem ismert

A konzultáció eredménye és a további lépések

Még nem ismert

 

A személyes adatok védelme

Adatvédelmi nyilatkozat pdf - 33 KB [33 KB]