Menü

INSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable FishINSEPARABLE - Eat, Buy and Sell Sustainable Fish
Keresés
    Szabad szöveg alapján
Kapcsolódó anyagok
Hírek
European Maritime Day 2015 will take place between 28 and 31 May 2015 in Piraeus, Greece. The event will bring together Europes maritime community around the theme of ports and coasts as engines for Blue Growth.

Küldetés

Tengerügy és halászat

A Tengerügyi és Halászati Főigazgatóság munkájával arra törekszik, hogy fejlessze az európai tengeri gazdaság lehetőségeit, továbbá hogy gondoskodjon a halászati termékekkel történő ellátás biztonságáról és folytonosságáról, a halászat fenntarthatóságáról, a tengerek jó állapotának megőrzéséről és a tengerparti települések jólétéről – Európa jelenlegi lakosai és a jövendő generációk érdekében.

A főigazgatóság feladatai közé tartozik, hogy kialakítsa, továbbfejlessze és végrehajtsa a közös halászati politikát – mely a halászati erőforrások fenntartható kiaknázását célzó uniós intézkedések alapja –, továbbá hogy előmozdítsa a tengerpolitikai intézkedések integrált megközelítését.

További információk