Navigointipolku

Tietotekniikan pääosasto (DIGIT)

Tehtävät

Tietotekniikan pääosaston tehtävänä on huolehtia siitä, että komissio voi hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa tehokkaasti organisaation ja politiikan tavoitteiden saavuttamiseksi.

 
ICT 2013

The ICT Conference is DIGIT's landmark event. The 8th edition ICT2014:Digital Now! looked at how innovation should help public administrations face the challenges ahead as regards performance, engagement with citizens and keeping up with technological progress while being aware of security issues.


ICT 2013

Launched in 2013, EUSurvey is the European Commission's official online survey-management system built for the creation of user satisfaction surveys and public consultations. Built at DIGIT and financed by the ISA programme, EUSurvey is fully open source. EUSurvey is offered as a public service to all European Citizens and can be accessed here.

Günther Oettinger
Varapuheenjohtaja – Institutionaaliset suhteet

Digital Economy and Society
Tietotekniikan pääosasto on yksi niistä pääosastoista, joista vastaan...
Tieto- ja viestintätekniikka (TVT) on erittäin merkittävässä asemassa varmistamassa, että komissio on ajanmukainen, dynaaminen ja ammattimainen työympäristö, joka kannustaa huipputuloksiin.
Get details
Stephen Quest
Tietotekniikan pääosaston pääjohtaja

Director General for Informatics
Yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa...
Tietotekniikan pääosasto tarjoaa innovatiivisia työkaluja, ratkaisuja ja sähköisiä palveluita. Niiden avulla Euroopan komissio saavuttaa päämääränsä tehokkaammin ja toimivammin ja voi toteuttaa eurooppalaista politiikkaa jäsenvaltioiden julkishallinnon, kansalaisten ja yritysten hyväksi.
As part of the Commission's commitment to transparency, Directors-General publish information on meetings held with organisations or self-employed individuals.