Repræsentationen i Danmark

Kontaktpunkter i Danmark

Europa i en krystalkugle"Europe Direct" stiller 4 forskellige tjenester til rådighed. De er alle til for borgerne, og de er alle gratis.

Europe Direct-kontaktcentret (EDCC) besvarer alle former for spørgsmål om EU pr. telefon og e-mail og dækker hele EU.

Europe Direct-informationscentrene (EDIC) er lokale kontaktsteder. De udleverer information og besvarer spørgsmål om alle slags europæiske emner. De svarer personligt og tager højde for den lokale kontekst. Uddannet personale engagerer sig i lokalsamfundet ved at arrangere events på skoler, debatter med lokale og regionale politikere og præsentere Europa på messer. De mere end 1 million henvendelser om året giver desuden de europæiske beslutningstagere mulighed for direkte at få kendskab til borgernes behov og bekymringer.

Taleboble ©shutterstockEU's dokumentationscentre (EDC) fremmer uddannelse og forskning i EU-integration. De stiller en lang række dokumenter om europæiske forhold til rådighed og opfordrer de akademiske kredse til at deltage i debatten om Europa.

Team Europe-foredragsholdere, der taler om EU-anliggender. Som specialister inden for forskellige EU-relaterede emner, taler de om europæiske forhold på konferencer, universiteter og skoler.

 

 

 

KML EDC

Aalborg Universitetsbibliotek
Aarhus School of Business, Aarhus University
Copenhagen Business School (Handelshøjskolens Bibliotek) Fredriksberg
Koebenhavns Universitet - Det Juridiske Fakultetsbibliotek
Roskilde Universitetsbibliotek
Statsbiblioteket Aarhus
Syddansk Universitetsbibliotek

KML EDIC

Europe Direct Bornholm
Europe Direct for Borgere og Civilsamfund i Danmark
Europe Direct informationscenter Roskilde
Europe Direct Informationscenter Struer
Europe Direct Odense