Repræsentationen i Danmark

Nyheder

Pages

25/03/2017

EU's stats- og regeringschefer mødes 25. marts i Rom, Italien, i anledning af 60-årsdagen for Romtraktaterne.

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
foto©hemera/Thinkstock
09/03/2017

Vigtigste punkter på dagsordenen forventes at blive økonomi, sikkerhed og eksterne forbindelser.

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
01/03/2017

Kommissionen har fremlagt en hvidbog om Europas fremtid for at medvirke til overvejelserne om fremtiden for et EU med 27 medlemmer, forud for stats- og regeringscheferne's møde den 25. marts i Rom, hvor de markere 60-årsdagen for underskrivelsen af Romtraktaterne, der lagde fundamentet for vore dages Europa...

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
01/03/2017

Europa-Kommissionen har i henhold til EU-forordningen om fusioner godkendt det køb af fuld kontrol med Formosa 1 International Investment Co., Ltd. fra Taiwan som DONG Energy Wind Power Holding A/S fra Danmark, Macquarie Corporate Holdings Pty Limited fra Australien og Swancor Holding Co., Ltd. fra Taiwan har foreslået.

Kategori:
Økonomi, finansiering, skat og konkurrence
28/02/2017

Den 1. marts indleder 24 nyoprettede tematiske europæiske netværk af 900 højt specialiserede sundhedscentre i 26 lande kaldet referencecentre deres arbejde på området "sjældne sygdomme.
Disse Europæiske Reference Netværk, ERN, er unikke og innovative platforme for grænseoverskridende samarbejde mellem fagspecialister inden for diagnosticering og behandling af komplekse eller sjældne sygdomme

Kategori:
Miljø, forbrugere og sundhed
Foto©istockphoto/Thinkstock
28/02/2017

Bruxelles - Endelig dagsordenen for Kommissionens møde tirsdag den 28. februar og onsdag den 1. marts 2017 handler bl.a. om migration og sikkerheds samt om hvidbogen om EU's fremtid...

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
27/02/2017

Kommissionen har offentliggjort den tredje udgave af det regionale konkurrenceevneindeks for 263 regioner i EU, en undersøgelse, der giver nyttige oplysninger for regionerne, når de skal forbedre deres økonomiske resultater.

Kategori:
Regioner og lokaludvikling
27/02/2017

En ny undersøgelse viser, at handelsaftaler kan hjælpe med til at øge salget og støtte beskæftigelsen i EU's landbrugsfødevaresektor.

Kategori:
Landbrug, fiskeri og fødevarer
27/02/2017

Kommissionen har i henhold til EU's fusionsforordning godkendt den påtænkte overtagelse af ABB's højspændingskabelvirksomhed og strømkabeltilbehørsvirksomhed uden betingelser. Kommissionen har konkluderet, at den fusionerede enhed fortsat vil være stillet over for reel konkurrence i Europa.

Kategori:
Økonomi, finansiering, skat og konkurrence
27/02/2017

Kommissæren for humanitær bistand og krisestyring mødes mandag med Beredskabsstyrelsen og med en række ngo'er, herunder Dansk Flygtningehjælp, Dansk Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælp.

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner, Forbindelser med omverdenen og udenrigspolitik

Pages