Repræsentationen i Danmark

Nyheder

Pages

15/06/2017

Igen i år kommer #EUiDK til Folkemødet og det vil bl.a. handle om EU's fremtid...!

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
27/04/2017

Torsdag den 27. april kommer Kommissæren for handelsspørgsmål, svensken Cecilia Malmstrøm, til København. Hun skal mødes med regeringen, Folketinget, deltage i en globaliseringskonference på Børsen som Dansk Erhverv og Udenrigsministeriet organiserer i fælleskab, samt mødes med enkelte repræsentanter fra den danske industri- og landbrugssektor. 

Kategori:
Forbindelser med omverdenen og udenrigspolitik
Moede
26/04/2017

Bruxelles - Dagsordenen for Kommissionens møde onsdag den 26. april 2017 foreligge endnu ikke... 

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
21/04/2017

EU's chefforhandler i de kommende Brexit-forhandlinger, Michel Barnier, besøger Danmark fredag den 21. april. Han skal mødes med udenrigsminister Anders Samuelsen og med Folketingets Europaudvalg, samt med repræsentanter for arbejdsmarkedets parter.
 

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
21/04/2017

Margrethe Vestager mødes fredag den 21. april bl.a. med uddannelses- og forskningsminister Søren Pind for at diskutere forskning og innovation. Vestager holder desuden lørdag den 23. april en tale om Europas fremtid på kollegiet Regensens Science Festival.

Kategori:
Økonomi, finansiering, skat og konkurrence, Sådan fungerer EU / EU-institutioner
19/04/2017

Fra i dag anvendes et nyt system for elektronisk attestering, som skal sikre en bedre overvågning af importen af økologiske produkter. Det vil gøre EU til førende inden for sporbarhed og indsamling af pålidelige oplysninger om handel med disse produkter.

Kategori:
Landbrug, fiskeri og fødevarer
19/04/2017

Pr. 15. juni 2017 vil man kunne bruge sin mobile enhed, når man rejser i EU, til de samme priser, som man betaler derhjemme - Læs mere:

Kategori:
Miljø, forbrugere og sundhed, Videnskab og teknologi, Transport og rejser
Foto©hemera/Thinkstock
12/04/2017

Bruxelles - Endelig dagsorden for Kommissionens møde onsdag den 12. april 2017 der handler om beskyttelse af migrantbørn, omfordeling og genbosætning, en effektiv og ægte sikkerhedsunion samt om Ungarn...

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
12/04/2017

Inden påsken handler det bl.a. om den danske Europol-aftale, beskyttelse af migrantbørn, omfordeling og genbosætning af flygtninge, sikkerhedsunionen og Ungarn samt om det europæiske solidaritetskorps...

Efter påske står den på møder i Verdensbanken og IMF og så får vi i Danmark besøg af EU's Brexit-chefforhandler samt af Margrethe Vestager...

Kategori:
Sådan fungerer EU / EU-institutioner
10/04/2017

Retssystemerne bliver stadig mere effektive, men der er stadig udfordringer...
Kommissionen har offentliggjort EU's resultattavle for retlige anliggender 2017. Formålet med resultattavlen er at hjælpe de nationale myndigheder med at forbedre deres retssystemer ved at stille disse sammenlignelige data til rådighed.

Kategori:
Retfærdighed og borgerrettigheder

Pages