Repræsentationen i Danmark

Nyheder

Pages

europæiske flag
03/02/2017

Mødet der holdes på Malta er en opfølgning på topmødet i Bratislava i september 2016, som indledte de politiske overvejelser om EU's fremtid med 27 medlemslande...

Kategori:
Institutionelle spørgsmål
18/01/2017

Det årlige møde i Det Verdensøkonomiske Forum den 17.-20. januar i Davos er en vigtig international begivenhed, som skal være med til at ”forbedre verdenstilstanden” (forummets motto).  Forummet er en vigtig begivenhed, hvor Kommissionen kan fremlægge og promovere sine prioriteter, strategier og handlingsplaner.

Kategori:
Forbindelser med omverdenen og udenrigspolitik, Institutionelle spørgsmål
18/01/2017

Jørgen Andersen, der ejer virksomheden Gråhundbus, har siden 1981 drevet en busrute mellem København og Ystad. Virksomheden indgav i 2003 en klage til Kommissionen over formodet statsstøtte til DSB i forbindelse med DSB’s jernbanedrift på denne rute.

Kategori:
Økonomi, finansiering, skat og konkurrence
18/01/2017

Sjelle Autogenbrug I/S er en autogenbrugsvirksomhed, hvis hovedaktivitet er videresalg af brugte autoreservedele, som udtages af udrangerede køretøjer.

Kategori:
Økonomi, finansiering, skat og konkurrence
Foto©istockphoto/Thinkstock
17/01/2017

Strasbourg - Endelig dagsordenen for Kommissionens møde tirsdag den 17. januar 2017 handler om Monti-rapporten ...
 

Kategori:
Institutionelle spørgsmål
13/01/2017

I EUge 3 handler det bl.a. om Syrien og fredsprocessen i Mellemøsten, ny formand for Parlamentet, Økonomisk Verdensforums møde i Davos samt to danske sager ved domstolen...
Og så slutter ugen af med den officielle åbning af Aarhus som kulturby i 2017!

Kategori:
Institutionelle spørgsmål
Margrethe Vestager
12/01/2017

Torsdag den 12. januar holder kommissæren bl.a. hovedtalen ved SKAGEN-fondenes nytårskonference.
Fredag mødes hun med medlemmer af Folketingets Europaudvalg og med udenrigsminister Anders Samuelsen for at diskutere aktuelle europæiske temaer.

Kategori:
Økonomi, finansiering, skat og konkurrence, Institutionelle spørgsmål
Foto©istockphoto/Thinkstock
10/01/2017

Bruxelles - Endelig dagsordenen for Kommissionens møde onsdag den 10. januar 2017 handler bl.a. om beskyttelse af personoplysninger, EU-dataøkonomi, arbejdsbeskyttelse samt om strategien for det indre marked og servicepakken...

Kategori:
Institutionelle spørgsmål
10/01/2017

Kommissionen har fremlagt pakke af foranstaltninger, som vil gøre det lettere for virksomheder og erhvervsfolk at levere tjenesteydelser til op til 500 millioner mennesker i EU.

Kategori:
Erhvervsliv, Økonomi, finansiering, skat og konkurrence
10/01/2017

Investeringer i sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen forbedrer borgernes liv ved at forebygge ulykker og arbejdsrelaterede sygdomme. Kommissionens nye initiativ bygger videre på den tidligere indsats og har til formål at forbedre beskyttelsen af arbejdstagerne mod arbejdsbetinget kræft, at hjælpe virksomhederne, navnlig SMV'er og mikrovirksomheder, med deres bestræbelser på at overholde de lovgivningsmæssige rammer og at sætte mere fokus på resultaterne og mindre på papirarbejde.

Kategori:
Beskæftigelse og sociale rettigheder

Pages