Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
23/01/2017

I denne uge handler det bl.a. om sociale rettigheder, frihandel og mælk, cirkulære økonomi og sikkerhedsunionen, Erasmus samt om omvendt betalingspligt og EU's budget.
Ugen slutter af med et besøg af Vestager i København og åbningsceremonien for Pafos som Europæisk Kulturhovedstad 2017...

Lemonade - Foto©comstock/Thinkstock
22/01/2017

Søger du nye forretningsmæssige udfordringer?
Vil du oprette en virksomhed i et andet EU-land?
Vil du udvide dine aktiviteter i udlandet?
Det er ikke så svært at drive forretning i andre EU-lande, som mange tror!

21/01/2017

Aarhus og Pafos vil fra den 1. januar være indehavere af titlen Europæisk Kulturhovedstad. Kulturprogrammet lanceres officielt den 21. januar i Aarhus.
Åbningsceremonien for Pafos 2017 vil finde sted den 28. januar...

19/01/2017

Har du nogensinde lejet en bil på nettet og så opdaget, at du skulle betale mere, da du kom til udlejningsskranken? Sidste år skete det for mere end 2 000 forbrugere i Europa. Det ved vi, fordi de anmeldte det til et europæisk forbrugercenter, der hjælper forbrugere, når de rejser eller køber varer i andre lande.

18/01/2017

Det årlige møde i Det Verdensøkonomiske Forum den 17.-20. januar i Davos er en vigtig international begivenhed, som skal være med til at ”forbedre verdenstilstanden” (forummets motto).  Forummet er en vigtig begivenhed, hvor Kommissionen kan fremlægge og promovere sine prioriteter, strategier og handlingsplaner.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00