Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
26/09/2017

To forskellige kvaliteter af fødevareprodukter: Kommissionen vejleder medlemsstaterne, så de bedre kan tackle urimelig praksis.
Retningslinjerne vil gøre det lettere for nationale myndigheder at afgøre, om en virksomhed overtræder EU's lovgivning, når den sælger forskellige kvaliteter af produkter i forskellige lande.

26/09/2017

Den første sommer uden roaminggebyrer viser, at europæerne kender de nye regler og er begyndt at ændre vaner, når de rejser til et andet EU-land.

26/09/2017

Den 26. september er det EUROPÆISK SPROGDAG. Den dag vil Dokk1 summe af mange sprog. Der vil være SPROGCAFÉ midt på dagen, hvor du kan komme ind fra gaden og få en mini-introduktion til mange forskellige europæiske sprog.

25/09/2017

Kommissionen har på ny indledt drøftelser med fagforeninger og arbejdsgiverforeninger på EU-plan om modernisering af reglerne for ansættelseskontrakter for at gøre disse kontrakter mere retfærdige og mere forudsigelige for alle typer arbejdstagere.

22/09/2017

I næste uge er der endnu en runde brexit-forhandlinger - andre emner bliver bl.a. ansættelseskontrakter, Polen, fipronil-mødet, migration, Schengen og det digitale topmøde...
Fredag får vi i Danmark besøg af Pierre Moscovici og så nærmer vi os Kommissionens vurdering mht. placeringen af lægemiddelagenturet m.m.

Events
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00