Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
Foto©istockphoto/Thinkstock
28/02/2017

Bruxelles - Endelig dagsordenen for Kommissionens møde tirsdag den 28. februar og onsdag den 1. marts 2017 handler bl.a. om migration og sikkerheds samt om hvidbogen om EU's fremtid...

28/02/2017

Den 1. marts indleder 24 nyoprettede tematiske europæiske netværk af 900 højt specialiserede sundhedscentre i 26 lande kaldet referencecentre deres arbejde på området "sjældne sygdomme.
Disse Europæiske Reference Netværk, ERN, er unikke og innovative platforme for grænseoverskridende samarbejde mellem fagspecialister inden for diagnosticering og behandling af komplekse eller sjældne sygdomme

27/02/2017

Kommissionen har offentliggjort den tredje udgave af det regionale konkurrenceevneindeks for 263 regioner i EU, en undersøgelse, der giver nyttige oplysninger for regionerne, når de skal forbedre deres økonomiske resultater.

27/02/2017

En ny undersøgelse viser, at handelsaftaler kan hjælpe med til at øge salget og støtte beskæftigelsen i EU's landbrugsfødevaresektor.

27/02/2017

Kommissionen har i henhold til EU's fusionsforordning godkendt den påtænkte overtagelse af ABB's højspændingskabelvirksomhed og strømkabeltilbehørsvirksomhed uden betingelser. Kommissionen har konkluderet, at den fusionerede enhed fortsat vil være stillet over for reel konkurrence i Europa.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00