Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
Foto©istockphoto/Thinkstock
24/01/2017

Bruxelles - Foreløbig dagsorden for Kommissionens møde onsdag den 25. januar 2017 handler bl.a. om den cirkulære økonomi, migration, Schengen og sikkerhedsunionen...

24/01/2017

Kommissionen har offentliggjort sin tredje rapport om unionsborgerskab. I rapporten gøres der status over udviklingen siden 2014, og den indeholder desuden en beskrivelse af de tiltag, Kommissionen agter at indføre for at sikre, at EU-borgerne fuldt ud har gavn af deres rettigheder, når de arbejder, rejser, uddanner sig eller deltager i valg.

23/01/2017

I denne uge handler det bl.a. om sociale rettigheder, frihandel og mælk, cirkulære økonomi og sikkerhedsunionen, Erasmus samt om omvendt betalingspligt og EU's budget.
Ugen slutter af med et besøg af Vestager i København og åbningsceremonien for Pafos som Europæisk Kulturhovedstad 2017...

21/01/2017

Aarhus og Pafos vil fra den 1. januar være indehavere af titlen Europæisk Kulturhovedstad. Kulturprogrammet lanceres officielt den 21. januar i Aarhus.
Åbningsceremonien for Pafos 2017 vil finde sted den 28. januar...

19/01/2017

Har du nogensinde lejet en bil på nettet og så opdaget, at du skulle betale mere, da du kom til udlejningsskranken? Sidste år skete det for mere end 2 000 forbrugere i Europa. Det ved vi, fordi de anmeldte det til et europæisk forbrugercenter, der hjælper forbrugere, når de rejser eller køber varer i andre lande.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00