Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
14/02/2017

Det er ikke i orden, at når EU-landene ikke indbyrdes kan beslutte, om de eksempelvis vil forbyde anvendelsen af glyphosat i ukrudtsbekæmpelsesmidler eller tillade GMO'er, så tvinges Kommissionen af Europa-Parlamentet og Rådet til at træffe en afgørelse. Derfor vil Kommissionen ændre reglerne for den såkaldte udvalgsprocedure, så der bliver større åbenhed omkring medlemsstaternes holdninger.

Foto©istockphoto/Thinkstock
14/02/2017

Strasbourg - Endelig dagsorden for Kommissionens møde tirsdag den 14. februar 2017 handler bl.a. om komitologi og udvalgsprocedurer samt om vinterprognosen og Euronews...

13/02/2017

Alle EU-medlemsstaters økonomier fortsætter med at vokse i 2016, 2017 og 2018
Kommissionen har offentliggøre sin økonomiske vinterprognose, der bl.a. indeholder data rom vækst i bruttonationalproduktet (BNP), inflation, beskæftigelse og underskud på de offentlige budgetter samt statsgæld.

13/02/2017

I uge 7 handler det bl.a. om den økonomiske vinterprognose, den danske Europol-aftale, komitologi og udvalgsprocedurer, overtrædelsessager samt om det europæiske solidaritetskorps og uddannelse som bidrag til social samhørighed...

08/02/2017

Kommissionen har fremlagt sin niende fremskridtsrapport om EU's nødordninger om omfordeling og genbosætning.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00