Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
01/03/2017

Kommissionen har fremlagt en hvidbog om Europas fremtid for at medvirke til overvejelserne om fremtiden for et EU med 27 medlemmer, forud for stats- og regeringscheferne's møde den 25. marts i Rom, hvor de markere 60-årsdagen for underskrivelsen af Romtraktaterne, der lagde fundamentet for vore dages Europa...

01/03/2017

Europa-Kommissionen har i henhold til EU-forordningen om fusioner godkendt det køb af fuld kontrol med Formosa 1 International Investment Co., Ltd. fra Taiwan som DONG Energy Wind Power Holding A/S fra Danmark, Macquarie Corporate Holdings Pty Limited fra Australien og Swancor Holding Co., Ltd. fra Taiwan har foreslået.

28/02/2017

Den 1. marts indleder 24 nyoprettede tematiske europæiske netværk af 900 højt specialiserede sundhedscentre i 26 lande kaldet referencecentre deres arbejde på området "sjældne sygdomme.
Disse Europæiske Reference Netværk, ERN, er unikke og innovative platforme for grænseoverskridende samarbejde mellem fagspecialister inden for diagnosticering og behandling af komplekse eller sjældne sygdomme

Foto©istockphoto/Thinkstock
28/02/2017

Bruxelles - Endelig dagsordenen for Kommissionens møde tirsdag den 28. februar og onsdag den 1. marts 2017 handler bl.a. om migration og sikkerheds samt om hvidbogen om EU's fremtid...

27/02/2017

Kommissionen har offentliggjort den tredje udgave af det regionale konkurrenceevneindeks for 263 regioner i EU, en undersøgelse, der giver nyttige oplysninger for regionerne, når de skal forbedre deres økonomiske resultater.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00

 

 

 

I anledning af #EU60 arrangerer #EUiDK følgende:

  • School Road Trip til fem handelsgymnasier rundt i landet fra den 20.-24. marts 2017 med fokus på EU, Romtraktaten (de fire friheder) og Investeringsplanen gennem hele dagen. Dette kulminerer i en EU-videofilm-konkurrence og paneldebat med MEP'ere og danske politikere om Danmark i EU. Ugen forventes dækket af pressen og vil blive præsenteret på vores hjemmeside og i vores sociale medier, inklusiv videofilmene om EU.
  • Konkurrence om at producere den bedste videofilm om EU's Investeringsplan og betydningen af de fire friheder under Rom-Traktaten, samt overrækkelse af pris til vinderne den 30. marts 2017.
  • Samling af de danske medlemmer af Det Europæiske Solidaritetskorps ultimo marts 2017
Date:
01/03/2017
Time:
11:30