Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
21/08/2017

Kommissionen mødes første gang efter sommeren den 31. august, den 13. september holder Juncker sin årlige tale om Unionens tilstand og næste topmøde er sat til den 19.-20. oktober...

#EUiDK på halv efter angrabet i Barcelona...
18/08/2017

Kommissionens bygninger flager på halv efter angrebet i Barcelona - således også Europa-Huset i København.
Læs udtalelsen fra Jean-Claude Juncker nedenfor:

17/08/2017

Kommissionen har godkendt A.P. Møller-Mærsks A/S og Danske Banks foreslåede køb af den nyligt oprettede joint venture Gatetu.
Alle tre virksomheder er baserede i Danmark.

16/08/2017

En mere afbalanceret fødevareforsyningskæde: Kommissionen ønsker synspunkter fra borgerne.
Landbrugere, borgere og andre interesserede parter opfordres til at udveksle synspunkter om, hvordan fødevareforsyningskæden fungerer, gennem en onlinehøring, der varer frem til den 17. november 2017...

10/08/2017

Kommissionen følger fortsat den seneste udvikling om fund af fipronil i æg meget tæt. For denne Kommission er offentlig sundhed og alt hvad der vedrører fødevaresikkerhed altid en prioritet, og det bliver behandlet som sådan.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00

Hvorfor er det lige, at busserne kører med europaflaget den 9. maj? Jo, den 9. maj er Europadagen, hvor man fejrer dannelsen af den Europæiske Union. Datoen er valgt, da det var den dag tilbage i 1950, hvor den daværende franske udenrigsminister, Robert Schuman, fremlagde planen for, hvad der senere skulle blive til den Europæiske Union.

Date:
09/05/2017
Time:
0:00