Repræsentationen i Danmark

Forside

Nyheder
#EUiDK på halv efter angrabet i Barcelona...
18/08/2017

Kommissionens bygninger flager i dag på halv efter angrebet i Barcelona - således også Europa-Huset i København.
Læs udtalelsen fra Jean-Claude Juncker nedenfor:

17/08/2017

Kommissionen har godkendt A.P. Møller-Mærsks A/S og Danske Banks foreslåede køb af den nyligt oprettede joint venture Gatetu.
Alle tre virksomheder er baserede i Danmark.

10/08/2017

Kommissionen følger fortsat den seneste udvikling om fund af fipronil i æg meget tæt. For denne Kommission er offentlig sundhed og alt hvad der vedrører fødevaresikkerhed altid en prioritet, og det bliver behandlet som sådan.

09/08/2017

Kommissionen finder, at offentlig støtte for at sikre en bæredygtig drift af en kommerciel lufthavn i Aarhus er i overensstemmelse med EU's regler om statsstøtte.

02/08/2017

Et år efter folkeafstemningen i Det Forenede Kongerige har et stadig større flertal af borgerne i EU et optimistisk syn på Den Europæiske Unions fremtid.

Arrangementer
Europa-Huset

Europa-Kommissionens Repræsentation og Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark er samlet under ét tag i Europa-Huset på Gothersgade 115 i København. Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Europa-Huset danner rammen om en række informationsaktiviteter som seminarer, debatmøder, udstillinger, skolebesøg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt både til almindeligt interesserede borgere og særlige målgrupper.

Konferencefaciliteterne i Europa-Huset står også til rådighed for eksterne arrangører.

Date:
28/11/2016
Time:
10:00

Hvorfor er det lige, at busserne kører med europaflaget den 9. maj? Jo, den 9. maj er Europadagen, hvor man fejrer dannelsen af den Europæiske Union. Datoen er valgt, da det var den dag tilbage i 1950, hvor den daværende franske udenrigsminister, Robert Schuman, fremlagde planen for, hvad der senere skulle blive til den Europæiske Union.

Date:
09/05/2017
Time:
0:00