Sti

Forord
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

Langt de fleste af de spørgsmål vi får på Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark drejer sig om, hvilke støtteordninger der findes i EU. Repræsentationen har derfor siden begyndelsen af 90’erne udgivet en håndbog over programmer, lån, kontrakter og støtteordninger. Nærværende udgave er den 11. i rækken.

Målet med bogen er dels at give et hurtigt overblik over eksisterende ordninger og dels at gøre det nemt for brugeren via kontaktoplysninger, referencer og informationer at komme videre med en egentlig ansøgning.

Som noget nyt har vi i 11. udgaven givet eksempler på konkret anvendelse af støtte (cases). Se indholdsfortegnelsen.

Ordningerne er relevante for virksomheder, offentlige institutioner, organisationer, ngo’ere og enkeltpersoner.

Bogen kan downloades fra vores hjemmeside. Den elektroniske version er forsynet med søgefaciliteter:
ec.europa.eu/danmark/publikationer/tilskud/index_da.htm (tbc)

Vi har ikke medtaget markedsordninger for landbrug og fiskeri, ad hoc-programmer, øvrige programmer for landbrugsmarkederne samt forskellige former for konsulentopgaver. For opdateret og fyldestgørende information om EU-støttemuligheder anbefales det derfor at holde sig ajour om programmer og forslagsindkaldelser inden for de enkelte politikområder via Europa-Kommissionens hjemmeside:
ec.europa.eu/contracts_grants/grants_da.htm

Har du kommentarer og forslag til ændringer til kommende udgaver, er du velkommen til at sende dem til os på følgende e-mail: eu-dk@ec.europa.eu

Det skal understreges, at denne bog ikke er et juridisk bindende dokument, og Europa-Kommissionen kan derfor ikke drages til ansvar for eventuelle forkerte oplysninger eller mangler.

Venlig hilsen
Jan Høst Schmidt
Repræsentationschef
Europa-Kommissionen

Seneste

Flere
Seneste opdatering: 23/09/2014  |Til toppen