Sti

Kommissionen har nyt hver dag kl. 12
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

Kommissionen har nyt hver dag kl. 12

Kommissionen holder en middagsbriefing alle hverdage klokken 12. Det er normalt kun faste EU-korrespondenter, der deltager i pressemøderne. Men alle kan få adgang, hvis de sender en mail til comm-pressroom-team@ec.europa.eu mindst 24 timer i forvejen og viser pressekort og pas i receptionen. Det kan være en god måde at møde nogle af de erfarne danske og udenlandske EU-journalister på.

Briefingen handler om, hvad Kommissionen mener, er dagens vigtigste begivenheder. Der er delte meninger blandt journalister om, hvor værdifulde oplysningerne er. Hvis du ikke har mulighed for at være med selv, kan du se alle pressemøderne på nettet via Europe by Satellite (læs mere om det på side 48), hvor det også er muligt at spole frem og tilbage i udsendelserne.

Du kan følge den daglige pressebriefing på nettet ved at klikke på den i dagens programoversigt.

Du kan også finde skriftlige referater af briefingerne på nettet.

Kig forbi Kommissionens presserum på nettet med jævne mellemrum. Siden har de senere år fået en finpudsning, og nogle gange ligger roden til en god historie i en pressemeddelelse. Om ikke andet kan du sikre dig massevis af EU-tips, naturligvis med Kommissionens vinkel. Her kan du også finde baggrundsnotater og kontaktoplysninger på talspersoner.

Læs mere om, hvordan du bliver akkrediteret her.

Du kan læse mere om, hvordan du søger aktindsigt hos Kommissionen her

 


 

Seneste

Flere
Seneste opdatering: 24/04/2014  |Til toppen