Sti

22. januar 2010
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

  Arkiv

  Erhvervspolitik

  Danske virksomheder kryber uden om ledelsesforklaringer
  EnEU-rapport udarbejdet af RiskMetrics Group dumper danske virksomheders forklaringer på hvorfor bestyrelsen ikke benytter formaliseret selvevaluering, som retningslinjer for god selskabsledelse foreskriver.    
  (Berlingske Tidende 3/8)

  Medlemslande/Interne anliggender

  EU-støtte bag optøjer
  På grund af ændrede EU-regler for tildelingen af landbrugsstøtte kan det bedst betale sig for italienske appelsinavlere at lade frugterne hænge på træerne. Ifølge eksperter var det en medvirkende årsag til immigrationsoptøjerne i Rosarno.
  (Information 1/8-9)


  Konkurrence

  EU giver Oracle grønt lys til overtage Sun
  EU's kommissær for konkurrence, Neelie Kroes, har opgivet sine forbehold og godkendt, at den amerikanske software- og databaseproducent Oracle kan opkøbe konkurrenten Sun Microsystems. 
  (Berlingske Tidende 3/12)

  Miljø

  Koks i FN's klimatidsplan
  FN har udskudt tidsfristen for, hvornår verdens lande skal offentliggøre deres målsætninger for reduktioner af drivhusgasser i forbindelse med Københavnererklæringen, til senere end januar.  På vegne af medlemslandene har EU meldt ud, at den samlede reduktion derfra vil blive 20 pct. i forhold til 1990.  
  (Berlingske Tidende 1/14-15)

  Økonomi og finans

  Grækere takker nej til hjælpepakke
  Selvom Grækenlands offentlige underskud er vokset til 12,7 pct. af BNP, hvilket er langt over EU's tilladte grænse, har den græske finansminister George Papaconstantinou afvist, at landet modtager en økonomisk redningspakke fra EU.
  (Børsen 1/24)
   

  Arkiv

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 30/10/2010  |Til toppen