Sti

Team Europe
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

Team Europe er et netværk af uafhængige foredragsholdere, som har til formål at udbrede information om EU samt øge danskernes lyst til debat om EU-politikområder f.eks i foreninger, organisationer eller virksomheder.

Initiativet til Team Europa kommer fra Europa-Kommissionen. Team Europe findes i alle de 27 medlemslande, men foredragsholdernes rolle varierer fra medlemsland til medlemsland under hensyntagen til landenes traditioner og kultur.

I Danmark tilbyder Team Europe at holde oplæg og foredrag om emner inden for en bred vifte af EU-politikområder som f.eks. landbrug, fiskeri, landdistriktspolitik, det indre marked, sundhed og forbruger-anliggender, men de afdækker også områder som Europa-Kommissionens kommunikationsprioriteter og de danske forbehold.

Teamets medlemmer har forskellige professionelle baggrunde og spænder bredt politisk, men de har alle en høj grad af ekspertviden om EU-institutionernes roller, beslutningsprocesser, traktater, mv.

Team Europe indgår i samarbejde med Europa-Kommissionens øvrige netværk, såsom Enterprise Europe Network og Europe Direct Informationscentrene.

Foredragsholderne i Team Europe er uafhængige af Europa-Kommissionen, og der er ikke noget økonomisk forhold mellem dem og Europa-Kommissionen. De taler på egne vegne og afspejler derfor ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning. Europa-Kommissionen sørger udelukkende for, at foredragsholderne får adgang til de informationer, de har brug for.

Foredrag mv. bestilles direkte hos den enkelte foredragsholder, med hvem man også aftaler emne, tid og sted.

Yderligere oplysninger fås hos Lissi Højer Vilhelmsen på telefon 33 14 41 40 eller pr. e-mail.

Beslægtede links

Seneste

Flere
Seneste opdatering: 16/03/2012  |Til toppen