Sti

Info Point
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos os kan du få hjælp og vejledning til at finde rundt i den Europæiske Union, dens institutioner, lovtekster, politikker og procedurer. Din henvendelse kan dreje sig om alt vedrørende EU; om forhold der har betydning for dig som borger; om hjælp til at følge beslutningsprocesserne i EU eller om enkle faktuelle forhold. Vi står klar til at hjælpe med både stort og småt.

Hvem svarer?

EU InfoPoint bemandes af informationsspecialister, der trækker på den store viden der findes i Europa-Huset. Vi har derudover et solidt netværk af samarbejdspartnere og fagspecialister, som vi også kan hente hjælp fra.

Hvor og hvornår?

Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10:00 til 16:00. Du kan kontakte os med spørgsmål ved at ringe på tlf. 33 41 40 40 eller ved at sende en e-mail til info@europa-huset.dk.

Adgang til EU-materiale

Ud over den personlige kontakt tilbyder vi en række gratis pjecer og brochurer på dansk. Hvis du vil have tilsendt materiale, kan du se hvad vi kan tilbyde dig her. På EU's centrale publikationsside, EU Book Shop, kan du finde mange flere publikationer, der ligeledes kan bestilles eller downloades.

Seneste

Flere
Seneste opdatering: 27/08/2014  |Til toppen