Sti

Europa-konference 2011
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

02/05/2011

Dansk Design Center

Dansk Design Center

Årets Europa konference den 6. maj skal handle om hvordan vi i EU får orden i vores økonomier oven på finanskrisen og hvordan vi dermed får skabt grundlaget for skabe tilstrækkeligt med vækst og jobs i fremtidens Europa. Debatten om hvad vi skal leve af i fremtiden, og hvordan vi får råd til den velfærd som er et fremherskende træk ved de europæiske lande, når vi sammenligner Europa med resten af verden, er en debat, som finder sted overalt i EU, ikke bare i Danmark. Og det er en fælles debat, fordi vi i EU har en række fælles udfordringer, som vi står overfor.

  Med en stærk og stigende indbyrdes økonomisk afhængighed mellem EU's medlemslande er en mere fælles reformvenlig politik helt nødvendig, hvis vi i EU og dermed også Danmark ikke skal sakke agterud i kapløbet med resten af verden. Også lande som Tyskland, Frankrig og Danmark er stærkt afhængige af at det går godt i hele EU. Tyskland og Danmark afsætter hhv. 60 og 70 % af deres eksport til resten af EU, og franske og tyske banker har mange penge på spil i Grækenland, Irland og Portugal. Skal Danmark fortsat klare sig godt, er det nødvendigt at hele EU har en reformvenlig strategi med de enkelte politik-tiltag afpasset efter de respektive landes situation.


  På gensyn ved Europa-konferencen som med denne debat lægger op til at fejre Europadagen den 9. maj.  Blandt talerne ved årets Europa-Konference er Danuta Hübner - MEP, Claus Hjort Frederiksen - Finansminister, Morten Messerschmidt - MEP, Göran Färm - MEP, Kim Mortensen - MF, Connie Hedegaard - Klima-Kommissær, Hans Martens - European Policy Centre, Anne E. Jensen - MEP og Steen Gade - MF.

  Tid og sted: Konferencen foregår fredag den 6. maj fra kl. 12:30 til 18 på Dansk Design Center på H.C. Andersens Boulevard 27 i København

  Er du interesseret i at deltage? Henvend dig senest d. 4. maj til Kirsten Mågård


  DK4 sender efterfølgnde et fyldigt sammendrag fra konferencen!

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 03/05/2011  |Til toppen