Sti

Skal du på vinterferie? Her er app'en, som hjælper dig på vej...
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

08/02/2013

©Hemera/Thinkstock

©Hemera/Thinkstock

Strander du i lufthavnen, forsvinder din bagage eller er hotellet i pakkeløsningen ikke som lovet? Fortvivl ikke! 
Her er smartphone-app'en som fortæller dig om dine rettigheder - og gør det nemmere at håndtere situationen.

  Hent vores app!

  Kommisssionen har lavet en smartphone-applikation om dine rettigheder når du rejser med fly eller tog. Applikationen kan bruges på Apple iPhone, iPad, Google Android, RIM Blackberry og Microsoft Windows. Applikationen forklarer om passagerrettighederne i forskellige situationer og om jernbane- og luftfartsselskabernes forpligtelser. Det kan for eksempel være hvis flyafgangen er aflyst, hvis bagagen er beskadiget, om du har ret til økonomisk kompensation eller hvor du kan klage, hvis du mener, at dine rettigheder er blevet krænket.

  Søg efter "passagerrettigheder" eller via QR-koden her på siden...

  Applikationener tilgængelig på 22 EU-sprog og når den downloades vil den automatisk bruge telefonens sprogindstillinger.

  Transportkommissær Siim Kallas: "Hvor mange har ikke prøvet at stå i en lufthavn og føle sig frustreret over at få at vide, at man ikke har nogen rettigheder, når man ved, at det har man! Med denne applikation kan millioner af rejsende få nem adgang til de retteQR-kode informationer om deres rettigheder som passagerer, når uventede situationer opstår, og de har størst brug for det."

  Rigtig god tur!

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 08/01/2014  |Til toppen