Sti

Danskerne er forsigtigt optimistiske i ny velfærdsundersøgelse
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

17/10/2011

Foto©iStockphoto/Thinkstock

Foto©iStockphoto/Thinkstock

En ny velfærdsundersøgelse fra Kommissioenn viser at danskerne er de mest tilfredse når det gælder deres egne levevilkår. Dog er danskernes tilfredshed faldet lidt mens de mest utilfredse befolkninger er blevet overordnet mere tilfredse end sidste år.

  Undersøgelsen viser endvidere at danskernes optimisme er steget når det gælder den generelle situation i medlemslandene og at en stor del forventer en forbedring i det kommende år. Der er også optimisme at spore når det gælder danskernes forventninger til job- og boligmarkedet i de næste 12 måneder.

  Undersøgelsen viser derudover at europæerne er mest utilfredse med den måde hvorpå deres respektive medlemsland håndterer ulighed og fattigdom, mens der er en overordnet positiv opfattelse af de nationale sundhedsvæsner.

  Baggrund
  Dette er den tredje meningsmåling fra Kommissionen vedrørende det sociale klima. Formålet med målingen er at undersøge borgernes opfattelse af den sociale situation. Undersøgelsen omfatter både borgernes opfattelse af deres private situation, men også deres vurdering af bl.a. det social- og sundhedspolitiske område samt den økonomiske tilstand.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 04/01/2012  |Til toppen