Sti

Ny udgave af den sociale dagsorden, som skal give borgerne midler og hjælp i det 21. århundredes Europa
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

02/07/2008

Den 2. og 3. juli lancerer Kommissionen en samlet pakke ambitiøse initiativer. Pakken er udtryk for et nyt engagement til fordel for det sociale Europa og svarer til en integreret indsats, som samler forskellige politikker. Den viser, hvordan EU kan hjælpe med at skabe muligheder, skaffe adgang og udvise solidaritet. Det sker ved at tage initiativer, som skaber job, fremmer uddannelse og kvalifikationer, bekæmper forskelsbehandling, støtter mobilitet og giver EU-borgerne mulighed for at få et længere og sundere liv.

  2. juli 2008

  Den nye sociale dagsorden sigter mod at give EU-borgerne, og især de unge, midler og muligheder, således at de kan tackle de hurtige ændringer, som skyldes globaliseringen, de teknologiske fremskridt og det aldrende samfund, og tendenser som de seneste stigninger i priserne på fødevarer og olie samt omvæltningerne på de finansielle markeder. Den sigter også mod at hjælpe dem, der har vanskeligt ved at tackle disse ændringer.

  Pakken indeholder sammenlagt 19 initiativer inden for områderne beskæftigelse, sociale anliggender og arbejdsmarkedsforhold, uddannelse og unge, sundhed, informationssamfundet og økonomiske anliggender.

  (dokumenterne vil blive offentliggjort her på siden efterhånden som de foreligger i endelige udgaver)

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen