Sti

Minister for Ligestilling Eva Kjer Hansen i Europa-Huset
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

20/02/2007

Tirsdag d. 20. februar 2007 besøgte Minister for Ligestilling Eva Kjer Hansen Europa Huset. Anledningen er EU-året "Lige muligheder for alle", og Eva Kjer Hansen vil med afsæt i det europæiske tale med indbudte repræsentanter om Danmarks handlingsplan for at fremme lige muligheder for alle.

  I det hele taget slår Europa-Huset dørene op for en række initiativer i løbet af det europæiske år for lige muligheder. Hensigten er at sætte yderligere gang i debatten om mangfoldighed og etnisk ligestilling samt bekæmpelse af forskelsbehandling på grund af køn, race eller etnisk oprindelse, religion eller tro, handicap, alder eller seksuel orientering.

  Mødet den 20. februar er åbent for pressen (begrænsede pladser). Der kan ikke refereres fra selve mødet, men journalister vil efter mødet få lejlighed til at stille spørgsmål til ministeren.

  I løbet af året vil minister for ligestilling, Eva Kjer Hansen skabe dialog i Danmark om mangfoldighed og lige muligheder for alle via en bred vifte af aktiviteter.

  Yderligere oplysninger - se nedenfor:

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 31/10/2010  |Til toppen