Sti

Handlingsplan for europæisk selskabsret og corporate governance
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

12/12/2012

Foto©Creatas/Thinkstock

Foto©Creatas/Thinkstock

Kommissionen en fremlagt handlingsplan som skitserer de initiativer, som Kommissionen har til hensigt at tage med henblik på en modernisering af europæisk selskabsret og corporate governance.

  Baggrund:

  Et moderne og effektivt regelsæt omkring selskabsret og corporate governance for europæiske virksomheder, investorer og ansatte udgør et vigtigt bidrag til styrkelsen af borgernes tillid til det indre marked og de europæiske virksomheders konkurrenceevne.

  I forbindelse med grønbogen om en ramme for corporate governance i EU  indledte Kommissionen en undersøgelse og evaluering af effektiviteten af den eksisterende ramme for corporate governance i europæiske virksomheder. Den gennemførte også en offentlig høring online om fremtidens europæiske selskabsret , som en lang række forskellige interesserede parter reagerede på. Med udgangspunkt i sin undersøgelse og evaluering og den offentlige høring har Kommissionen identificeret et vist antal aktionslinjer omkring selskabsret og corporate governance, som er af afgørende betydning for at skabe moderne retlige rammer for bæredygtige og konkurrencedygtige virksomheder.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 12/12/2012  |Til toppen