Sti

Bedre styring af det indre marked
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

08/06/2012

Foto©iStockphoto/Thinkstock

Foto©iStockphoto/Thinkstock

På baggrund af opfordringer fra Det Europæiske Råd og Europa-Parlamentet til at stramme styringen af det indre marked og forbedre gennemførelsen og håndhævelsen af de gældende regler har Kommissionen vedtaget en meddelelse, som indeholder foranstaltninger og målsætninger med sigte på at øge det indre markeds bidrag til vækst.

  Baggrund:

  Der bliver allerede gjort en del for at stimulere vækst og skabe arbejdspladser, men der er et akut behov for at få det vi har til at fungere bedre. Således vurderes det i ”tjenesteydelsespakken”, som vedtages samme dag, at bedre gennemførelse af tjenesteydelsesdirektivet ville kunne skabe et yderligere bidrag svarende til 0,4 % af EU's bruttonationalprodukt.

  Meddelelsen om bedre styring skitserer en ambitiøs handleplan med sigte på at gøre fremskridt på de prioritetsområder hvor vækstpotentialet er størst (for eksempel tjenesteydelsesdirektivet) og indeholder forslag til foranstaltninger, som yderligere kan forbedre måden hvorpå reglerne i det indre marked udarbejdes, gennemføres og håndhæves – den såkaldte "styringscyklus”.

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 08/06/2012  |Til toppen