Sti

Forbrugertips for fodboldfans
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

01/06/2012

I dag lancerer EU's kommissær for sundhed og forbrugerpolitik, John Dalli, og UEFA's præsident, Michel Platini, en informationskampagne, som skal rådgive de fans, der rejser til fodbold-EM i 2012. Det nye websted indeholder blandt andet tips til, hvordan man bedst tilrettelægger sin rejse, og hvad man kan gøre, hvis man som forbruger oplever problemer under eller efter rejsen til Polen eller Ukraine.

  I forbindelse med lanceriingen af kampagnen udtaler John Dalli: "Jeg ved, at fans er fuldt optaget af, hvordan deres favorithold klarer sig under EM i fodbold. Derfor er det vigtigt at sikre, at der ikke går skår i glæden! Fodboldtilhængerne kan få nogle praktiske tips om, hvordan de skal tackle eventuelle problemer, som f.eks. forsinkede fly, bortkommet bagage eller hotelforhold, som ikke helt lever op til løfterne i rejsebrochuren."

  Baggrund for de ikke-indviede:

  "EURO" er UEFA's europamesterskab i fodbold, som finder sted hvert fjerde år.  UEFA's EURO 2012 finder sted i Polen og Ukraine, som i fællesskab er værter for arrangementet. Op mod 4 mio. fodboldtilhængere forventes at rejse til turneringen og overvære kampene både på stadionerne og på storskærme i de særlige fanzoner. 

  Åbningskampen spilles den 8. juni i Warszawa. Finalen afholdes den 1. juli i Kiev. Otte byer i de to lande vil være værter for arrangementet. I alt 16 hold, som er opdelt i fire grupper med fire hold, deltager i turneringen. Gruppe A: Polen, Grækenland, Rusland og Tjekkiet; Gruppe B: Holland, Danmark, Tyskland og Portugal; Gruppe C: Spanien, Italien, Irland og Kroatien; Gruppe D: Ukraine, Sverige, Frankrig og England. 
   

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 10/08/2012  |Til toppen