Sti

Kommissær Barniers besøg i Danmark 2.-3. februar
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

02/02/2012

Foto©iStockphoto/Thinkstock

Foto©iStockphoto/Thinkstock

Michel Barnier, Kommissæren med ansvar for Det Indre Marked og finansiel regulering er i København til det uformelle møde i konkurrenceevne rådet. Torsdag den 2. februar har Michel Barnier bl.a. møde med formanden for Folketingets Europaudvalg Eva Kjer Hansen for at drøfte nogle af kommissionens forslag i forbindelse med at sætte mere gang i Det Indre Marked under det danske EU-formandskab for at skabe vækst og beskæftigelse i Europa.

  Michel Barnier taler også om Det Indre Markeds muligheder for at give mere vækst i Europa ved en konference i Bella Centret organiseret af Dansk Industri og Dansk Erhverv i samarbejde med bl.a. Europa Kommissionens repræsentation i Danmark.

  Endelig vil Michel Barnier sammen med Eva Kjer Hansen deltage i en åben debat på Københavns Universitet fra kl. 15.00-16.30 om hvorledes Det Indre Marked kan bidrage til at skabe vækst og beskæftigelse i Europa og dermed være med til at mindske den meget høje ungdomsarbejdsløshed i Europa. Denne konference er arrangeret af Københavns Universitet i samarbejde med formandskabet, Politiken og Europa kommissionens repræsentation i Danmark.

  Følg debatten på Københavns Universitet Live fra kl. 15-16:30 - klik her...

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 07/06/2012  |Til toppen