Sti

AFLYSNING: Connie Hedegaard om klima- og energimål for 2030 - Briefing for journalister og NGO'er
RSS feed
Send til en venSend til en venPrintPrint

15/04/2013

Connie Hedegaard er nødsaget til at aflyse/udskyde mødet mandag den 15. april på grund af presserende opgaver i Strasbourg!
Vi arbejder på, at mødet kan laves på et senere tidspunkt. Der er en lille mulighed for, at det kan blive den 22.04. kl. 09:00-10:00, men herom mere senere.
Vi beklager aflysningen.

  • Hvor mange mål skal vi have udover et CO2 mål: VE-mål?, Energispare-mål?
  • Hvad er den optimale sammenhæng mellem EU-mål og nationale mål?

  Debatten om mål og rammer for klima- og energipolitikken i EU frem til 2030 er skudt officielt i gang med høringen og debatoplægget (grønbogen) fra Europa-Kommissionen, som blev fremlagt lige før påske.

  Høringen løber frem til den 2. juli, hvorefter Kommissionen på basis af svarene vil fremlægge sit forslag til EU's rammer for klima og energipolitikken frem til 2030.Foto©Hemera/thinkstockphotos.com/

  Klarhed omkring 2030-målene skal forbedre beslutningsgrundlaget for de kommende års energiinvesteringer, og skal stimulere innovation og efterspørgsel efter lav-kulstof-teknologier med deraf følgende muligheder for jobskabelse og vækst.
  Målene vil også definere EU’s ambitionsniveau forud for de afgørende forhandlinger i 2015 om en global klimaaftale.

  Journalister og NGO’er inviteres hermed til et møde med klimakommissær Connie Hedegaard om grønbogen og de tilhørende analyser.

  Tid og sted: Mandag den 15. april kl. 9 - 10 i Europa-Huset, Gothersgade 115, Kbh. K

  Program:

  08:45h: Velkomst og registrering

  09:00h: Klimakommissær Connie Hedegaard om 2030-målene

  09:20h: Spørgsmål/svar og udveksling af synspunkter

  Lad os venligst vide om du, eller en anden repræsentant for dit medie/organisation, deltager i mødet; tilmelding senest torsdag den 11. april ved e-mail til Kirsten.MAGARD@ec.europa.eu

  Læs mere

  Seneste

  Flere
  Seneste opdatering: 08/01/2014  |Til toppen